Πολιτική

Η Μαρέβα Γκραμπόβσκι… τσάρκα με τις πρώτες κυρίες στην Αθήνα!

Η Μαρέβα Γκραμπόβσκι… τσάρκα με τις πρώτες κυρίες στην Αθήνα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει ο eretikos.gr, επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ στην Ελλάδα για τις υπογραφές της συμφωνίας του αγωγού EastMed. Έτσι, η Μαρέβα Γκραμπόβσκι ως οικοδέσποινα παρέθεσε γεύμα στις συζύγους των δυο ηγετών!

Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού βρέθηκε με τις δυο κυρίες, Άνδρη Αναστασιάδη και Σάρα Νετανιάχου, σε γνωστό ρεστοράν στην Αθήνα.

Εκεί γεύτηκαν ελληνικές γεύσεις και συζήτησαν για αρκετή ώρα, σε μια ημέρα που υπεγράφη μια ιστορική συμφωνία για τις 3 χώρες!

Η Καθημερινή… «μαλώνει» Μητσοτάκη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας επέλεξε ένα σκούρο πράσινο μάξι φόρεμα με λευκά μανίκια που συνδύασε με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια!

«Ευχαριστώ θερμά τις κυρίες Άντρη Αναστασιάδη και Σάρα Νετανιάχου που μου έκαναν την τιμή να γευματίσουμε μαζί»! έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Μαρέβα Γκραμπόβσκι

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευχαριστώ θερμά τις κυρίες Άντρη Αναστασιάδη και Σάρα Νετανιάχου που μου έκαναν την τιμή να γευματίσουμε μαζί! _ Welcoming lunch for Mrs Andri Anastasiades and Mrs Sara Netanyahu on the historic day that the EastMed agreement was signed!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X