Κοινωνία

Η πρωθιέρεια του νεοφιλελευθερισμού Μιράντα Ξαφά ζητά απολύσεις γιατρών και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ! video

Η πρωθιέρεια του νεοφιλελευθερισμού Μιράντα Ξαφά ζητά απολύσεις γιατρών και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα διαπιστευτήριά της ως πρωθιέρεια του νεοφιλελευθερισμού δίνει για άλλη μια φορά η Μιράντα Ξαφά. Ενώ η χώρα μας μετρά εκατόμβες νεκρών, ενώ δεκάδες ασθενείς διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ και γιατροί και νοσηλευτές έχουν λυγίσει δίνοντας άνιση μάχη εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, η πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ προκαλεί, προτείνοντας απολύσεις υγειονομικού προσωπικού και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, μόλις υποχωρήσει η πανδημία.

«Προσελήφθησαν πολλοί περισσότεροι γιατροί και βοηθητικό προσωπικό, το οποίο θα πρέπει να μειωθεί στο βαθμό που υποχωρεί η πανδημία», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Kontra Channel και την Αναστασία Γιάμαλη.

https://twitter.com/Marka2_/status/1466272218661498882?s=20

«Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το ΕΣΥ πρέπει να είναι οπωσδήποτε κρατικό» επέμεινε. «Υπάρχουν παραδείγματα στον κόσμο πολύ αποτελεσματικών ιδιωτικών συστημάτων που επιδοτούνται από το δημόσιο. Δε χρειάζεται όλα τα νοσοκομεία να είναι κρατικά» ισχυρίστηκε.

Ο απόλυτος διασυρμός μιας επικίνδυνα ανέμελης κυβέρνησης! Έκαναν νόμο το τρολάρισμα του Βαρουφάκη! video

Παράλληλα, την ώρα που η ακρίβεια έχει γονατίσει τα νοικοκυριά στη χώρα μας, η Μιράντα Ξαφά ζώντας σε ένα παράλληλο σύμπαν υποστήριξε ότι δεν πρέπει να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός, αλλά αντίθετα οι πολίτες «να καταναλώνουν λιγότερο». Τέλος, έσπευσε να υπογραμμίσει ότι από το 2023 θα πρέπει να επιστρέφουμε στο καθεστώς δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X