Media

Καθημερινή: Η «ναυαρχίδα» του δεξιού Τύπου δικαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα

Καθημερινή: Η «ναυαρχίδα» του δεξιού Τύπου δικαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν στο άκουσμα της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα προς την ΕΕ ώστε να εξασφαλίσει τις πατέντες από τα εμβόλια κορονοϊού, η ΝΔ απάντησε με μπόλικη ειρωνεία; Πλέον η… αμηχανία φαίνεται πως έχει μεταφερθεί στο στρατόπεδό της, καθώς η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει πολλούς συμμάχους στην Ένωση.

Ο Τσίπρας…πήρε το «όπλο» του για το φαγοπότι Μητσοτάκη στην Ικαρία!

Το γεγονός αυτό αναδεικνύει ακόμα και η ναυαρχίδα του κεντροδεξιού Τύπου, η εφημερίδα «Καθημερινή», δικαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον κ. Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχόλιο της στήλης «Θεωρείο» στην Καθημερινή αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Δικαιωμένος αισθάνεται τα τελευταία 24ωρα ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς η πρόταση που είχε κάνει αρκετό καιρό πριν για εξασφάλιση της πατέντας των εμβολίων από την Ε.Ε., όσο και αν έμοιαζε όταν την κατέθεσε «τρελή», τελικά βρήκε διόδους «επίσημης» έκφρασης. Οπως ανέφερε το Politico, όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν αρχίσει να εκφράζουν την ίδια θέση, που μέχρι πρότινος φαινόταν αδιανόητη. Ζητούν δηλαδή να… πάρουν τις πατέντες από τις φαρμακευτικές για να καλύψουν τις ελλείψεις. Τώρα εάν η πρόταση είναι μπλόφα ή αληθινή, θα φανεί, έχει ενδιαφέρον πάντως ότι πλέον εκφράζεται…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X