Πολιτική

Κράξιμο και από τον Μπογδάνο! «Η κυβέρνηση χειραγωγεί την κοινή γνώμη»

Κράξιμο και από τον Μπογδάνο! «Η κυβέρνηση χειραγωγεί την κοινή γνώμη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ρήξη ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο φαίνεται πως είναι οριστική μετά τη διαγραφή του βουλευτή εξαιτίας ακροδεξιού παραληρήματος. Και τώρα, με κάθε ευκαιρία, ο πρώην «γαλάζιος» πολιτικό, «πυροβολεί» την κυβέρνηση που κάποτε αποθέωνε.

Όπως έκανε και μιλώντας στη Βουλή. Τι είπε αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος; Ότι η κυβέρνηση χειραγωγεί την κοινή γνώμη μέσω των ΜΜΕ και μάλιστα σε ανησυχητικό και πρωτοφανή βαθμό!

Δεν δίστασε δε να κατηγορήσει την κυβέρνηση για καθεστωτικές συμπεριφορές, επισημαίνοντας πως δεν έχει κληθεί σε τηλεοπτική εκπομπή από τη μέρα που διαγράφηκε από την Κ.Ο. της ΝΔ.

«Χειραγωγεί η κυβέρνηση την κοινή γνώμη μέσω των ΜΜΕ;» διερωτήθηκε και αποσαφήνισε: «Ναι, δυστυχώς σε πρωτοφανή και ανησυχητικό βαθμό», είπε ο ανεξάρτητος πια βουλευτής.

Ο Μπογδάνος υποστήριξε ότι η λίστα Πέτσα δεν αποτελεί την αιτία της «ολοκληρωτικής κυριαρχίας της κυβέρνησης στο τοπίο των ΜΜΕ», διευκρινίζοντας όμως ότι τα κρατικά κονδύλια που διοχετεύθηκαν στα Μέσα συνέβαλλαν μεν στην εκδήλωση του φαινομένου, «αλλά όχι καταλυτικά».

Υπενθύμισε ότι για «λόγους ηθικής» ζήτησε να εξαιρεθεί το meaculpa.gr από την καμπάνια κατά του κορονοϊού και έψεξε την πλειοψηφία τόσο για τη μη κλήση των αρμόδιων κυβερνητικών στελεχών όσο και για τη μη διαβίβαση των στοιχείων που ζητήθηκαν στην Εξεταστική. «Δεν είναι λόγω της λίστας Πέτσα που δεν με έχει καλέσει ούτε μια φορά ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας από τη μέρα που διαγράφηκα από την Κ.Ο. της ΝΔ» συμπέρανε και έκανε λόγο για «ένα σύστημα βαθύτερο, ευρύτερο και αυτοματοποιημένο».

Συνεχίζοντας δε, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υπογράμμισε την κατρακύλα της χώρας στους δείκτες για την ελευθερία του Τύπου και διαπίστωσε πως προκύπτουν ευθύνες για τα υπό διερεύνηση ζητήματα της Επιτροπή, αλλά όχι ποινικές.

«Τουλάχιστον, η αριστερά έχει τον καθεστωτισμό στο DNA της, εμείς δεν έχουμε δικαιολογία», ήταν το σχόλιο με το οποίο έκλεισε την ομιλία του…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X