Πολιτική

Λάρισα: Ποιος είναι ο Αχιλλέας Νταβέλης με το εργοστάσιο κατασκευής μασκών

Λάρισα: Ποιος είναι ο Αχιλλέας Νταβέλης με το εργοστάσιο κατασκευής μασκών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας για δεύτερη θητεία, ψηφισμένος από την ολομέλεια των μελών του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών, ο Αχιλλέας Νταβέλης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ιατρικής αποκατάστασης ANIMUS, αποφάσισε να κάνει το επιχειρηματικό άνοιγμα και στην κατασκευή μασκών.

Πως η μάνα του Καμπουράκη βρήκε την ...υγειά της στη Λάρισα ,εκεί ...

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει πως υπήρξε τηλεδιάσκεψη με τους επιχειρηματίες της εταιρείας και διαβεβαιώνει πως θα μεταβεί προσωπικά στη Λάρισα όπου στήνεται το εργοστάσιο, για να δει την επένδυση.

Λίγες μέρες μετά όχι μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και η Επιστημονική Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας, χαρακτηρίζει τις μάσκες απαραίτητες. Η μάσκα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Τσιόδρα, λίγες μέρες πιο πριν,όχι μόνο δεν ήταν αναγκαία αλλά κρινόταν περίπου έως και επικίνδυνη. Ενώ η αναγκαστική χρήση της, θα υποχρεώνει τον κάθε πολίτη να αλλάζει τρεις μάσκες την μέρα.

Σημειώνεται ότι, δημοσίευμα του kosmoslarissa.gr προεκλογικά ανέφερε «ότι σύμφωνα με πηγή από το επιτελείο της οδού Πειραιώς στην Αθήνα, ένα από τα ονόματα που βολιδοσκοπήθηκαν στη Λάρισα είναι αυτό του επιχειρηματία και προέδρου του ΣΘΕΒ Αχιλλέα Νταβέλη. Κρίνεται επιτυχημένος στον επαγγελματικό του χώρο και ταιριάζει απόλυτα στην εικόνα ανανέωσης που θέλει να δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.»

Τι συνέβη ξαφνικά; Άλλαξαν τα επιστημονικά δεδομένα; Αυτό πρέπει να το απαντήσουν οι επιστήμονες. Ωστόσο υπάρχει μια περίεργη σύμπτωση. Η Ελλάδα αρχίζει να φοράει μάσκα αναγκαστικά, την ώρα που ο πρωθυπουργός προσωπικά, προωθεί την παραγωγή μασκών από ελληνικό εργοστάσιο.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα του συγκεκριμένου επιχειρηματία εμφανίζεται σχεδόν ως εθνική υπόθεση και σύσσωμη η κυβέρνηση προωθεί μέσω δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στα social media, την μεγάλη επιτυχία, σα να ξεκίνησε η Ελλάδα να συμμετέχει σε πρόγραμμα εκτόξευσης πυραύλου.

Και τα γραφειοκρατικά ζητήματα, με την συνδρομή της ελληνικής κυβέρνησης, διευθετήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

Σε ό,τι αφορά το μέγεθος της μπίζνας, σύμφωνα με δηλώσεις του επιχειρηματία, το εργοστάσιο μπορεί να κατασκευάζει εννιά εκατομμύρια μάσκες το μήνα. Υπολογίστε τώρα πως η αναγκαστική χρήση μάσκας, θα υποχρεώνει (σύμφωνα με επιστήμονες) τον κάθε πολίτη να αλλάζει τρεις μάσκες την μέρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ορθοδοντικός Αχιλλέας Νταβέλης καλεί συχνά την Ντόρα Μπακογιάννη σε εκδηλώσεις του Συνδέσμου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Με Ντόρα Μπακογιάννη η Ετήσια Συνέλευση του ΣΘΕΒ στη Λάρισα ...

Ντόρα: Ανάπτυξη με λιγότερους φόρους… (φωτ.) - larissanet.gr

Αχιλλέας Νταβέλης: Δήμαρχος, περιφερειάρχης, βουλευτής και... άλλα ...

Την άλλη Κυριακή και με Ντόρα Μπακογιάννη η Ετήσια Συνέλευση του ΣΘΕΒ

Ελένη Νιζάμη

 

Δείτε ακόμη:

Τα σχόλια στο Twitter για την εταιρεία της Μαρέβας για τις μάσκες και η απάντησή της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X