Επιλογές

Μητσοτάκης: «Αδιόρθωτος ο Τσίπρας, ψάχνει κάποιον για να πλακωθεί»!

Μητσοτάκης: «Αδιόρθωτος ο Τσίπρας, ψάχνει κάποιον για να πλακωθεί»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H κάλπη μπορεί να συνδυαστεί με τις παραλίες. Αυτό είπε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας ακόμη μια συνέντευξη πριν από τις εκλογές της Κυριακής, αυτή τη φορά στον Real Fm. Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους πολίτες να πάνε μαζικά στις κάλπες και τόνισε πως οι πολίτες θα κρίνουν αν θα αφήσουμε πίσω μια δεκαετία κρίσης ή θα μείνει η χώρα στην παρακμή.

Αποκάλυψη! Γι’ αυτό… ίδρωνε ο Mητσοτάκης στον Alpha! (vid)

Ο Μητσοτάκης και η σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα

Εξαπολύοντας επίθεση στον πολιτικό αντίπαλό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ. Είπε πως είναι θετικό που ο πρωθυπουργός έσπασε το εμπάργκο αλλά σημείωσε πως δεν μπορεί οι πολιτικοί να στοχοποιούν δημοσιογράφους, Μέσα ή ιδιοκτήτες Μέσων.

«Ο κ. Τσίπρας είναι αμετανόητος ή αδιόρθωτος, ψάχνει να βρει μια αρένα να πλακωθεί με κάποιον» είπε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε: «Αναγκάζεται να γυρίσει στο 1965 και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα λέγοντας μην ψηφίσετε τον γιο του αποστάτη».

Ο Mητσοτάκης θα ζητήσει αυτοδυναμία… με φόντο την Ακρόπολη!

«Η υπουργική απόφαση που εκδόθηκε για το Ελληνικό θα ανακληθεί αμέσως. Το έργο θα προχωρήσει άμεσα, καθώς η ΝΔ θα προωθήσει ταχύτατα τις αποφάσεις που χρειάζονται«, είπε αναφερόμενος στην επένδυση στο παλιό αεροδρόμιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε μείωση φόρου για τις επιχειρήσεις το 2020 με βάση τα εισοδήματα του 2019, μείωση του ΕΝΦΙΑ και εναρμόνιση του ΦΠΑ για το σύνολο της εστίασης από το φθινόπωρο του 2019.

Μητσοτάκης: «Έχω τη Θεσσαλονίκη γούρι και θα τελειώσω την προεκλογική μου εκστρατεία εκεί»

Τόνισε ότι για το 2019 δεν υπάρχει επιπλέον δημοσιονομικός χώρος και είπε ότι το επίδομα των συνταξιούχων που δόθηκε αντί του Δεκεμβρίου παραμονές των ευρωεκλογών δεν μπορεί να ξαναδοθεί φέτος. Το επίδομα γέννησης θα συμπεριληφθεί στον επόμενο προϋπολογισμό του 2020, συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Οργή Τσίπρα για το Μάτι! «Αθλιότητα και τυμβωρυχία»! Συνέντευξη – ποταμός στον ΑΝΤ1! (vid)

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε, όπως και χθες στη συνέντευξή του στον Alpha, πως δεν υπάρχει θέμα πιστοληπτικής γραμμής και χαρακτήρισε προσωπικές τις απόψεις του υποψηφίου βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Ερωτηθείς για το θέμα των επικουρικών και του ασφαλιστικού επανέλαβε ότι το σύστημα των τριών πυλώνων υπάρχει σε πολλές χώρες του κόσμου και τόνισε πως αν ο κ. Τσίπρα δεν το ξέρει είναι είτε άσχετος είτε συκοφάντης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X