Πολιτική

Μπούμερανγκ η ανάρτηση Μητσοτάκη για τον κατώτατο μισθό-Οργή πολιτών

Μπούμερανγκ η ανάρτηση Μητσοτάκη για τον κατώτατο μισθό-Οργή πολιτών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπούμερανγκ γύρισε η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Οργισμένοι πολίτες εκφράζουν την αγανάκτησή τους με περισσότερο ή λιγότερο κόσμιο τρόπο.

«Από σήμερα ο κατώτατος μισθός ανεβαίνει στα €780. Έτσι, στο τέλος του μήνα, 585.000 εργαζόμενοι θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται. Όμως ξέρω πως οι μισθοί στη χώρα μας είναι ακόμη χαμηλοί. Η δέσμευσή μας για την επόμενη τετραετία είναι απλή: καλύτεροι μισθοί για όλους», έγραψε μεταξύ άλλων στα social media ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την αύξηση στον κατώτατο μισθό που τέθηκε σε ισχύ από σήμερα, 1η Απριλίου.

Τόσο το… σημαδιακό της ημερομηνίας, όσο και τα προεκλογικά ψίχουλα που πετάει η Κυβέρνηση στους πολίτες, τους οποίους έχει αφήσει εντελώς απροστάτευτους μπροστά στη λαίλαπα της ακρίβειας, προκάλεσαν την οργή των χρηστών των δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η ακρίβεια όχι μόνο δεν μειώνεται, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat οι τιμές στα τρόφιμα ανέβηκαν στο ψηλότερο σημείο τον Μάρτιο με άνοδο 15,4%, ενώ από σήμερα αυξάνονται κι άλλο τα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ…

Αρκετά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Πρωθυπουργού είναι ενδεικτικά:

 

Αρκετά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Πρωθυπουργού είναι ενδεικτικά:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X