Πολιτική

ΝΔ: «Χρυσή» βασιλόπιτα και για τον Πατούλη

ΝΔ: «Χρυσή» βασιλόπιτα και για τον Πατούλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έχουν περάσεις μερικές ώρες μετά το σάλο που προκλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του κόστους της εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας στο υπουργείο του Μάκη Βορίδη, με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη να ακολουθεί και αυτός με την σειρά του!

Όπως φάνηκε και από τα στοιχεία που παρατέθηκαν στη Διαύγεια, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διέθεσε το ποσό των 12.000 ευρώ για την εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις και αναγκάζοντας τον υπουργό, Μάκη Βορίδη, να τοποθετηθεί για να «μαζέψει» τα ασυμμάζευτα.

Όμως όπως δείχνουν τα στοιχεία δεν είναι μόνο η βασιλόπιτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που άγγιζε το πενταψήφιο ποσό!

Σύμφωνα με τη Διαύγεια και η Περιφέρεια Αττικής ξόδεψε με τη σειρά της πενταψήφιο ποσό για την κοπή της πίτας!

Όπως διαβάζουμε, μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα αποφασίζει:

«Την έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης συνολικού ποσού 9.677,42€ πλέον ΦΠΑ (12.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για την διοργάνωση εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα, για την κοπή πίτας για τους υπηρετούντες υπαλλήλους στην Περιφέρεια Αττικής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με νεότερη απόφαση, κοινοποιήθηκε ότι το τελικό ποσό θα υφίστατο κάποια μείωση, η οποία όμως διατήρησε το σύνολο σε πενταψήφια κλίμακα, που έφτασε στα 10.800 ευρώ!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X