Πολιτική

Νίκος Νικολόπουλος: Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα περί συνεννόησης με Κασιδιάρη

Νίκος Νικολόπουλος: Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα περί συνεννόησης με Κασιδιάρη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε με δηλώσεις του στον eretikos.gr  ο Νίκος Νικολόπουλος τα σενάρια που είδαν το «φως» της για κρυφή σύμπραξη με τον Ηλία Κασιδιάρη.

O πρόεδρος του κόμματος «Ελληνες Χριστιανοδημοκράτες – Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος» απαντώντας στον eretikos.gr τόνισε ότι δεν ισχύουν τα γραφόμενα. «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία», τόνισε με έμφαση.

Τα σενάρια πυροδοτήθηκαν μετά την προσθήκη της λέξης Έλληνες και του εμβλήματος της ελληνικής σημαίας στο κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος κατέθεσε χθες την υποψηφιότητα του για συμμετοχή στις εκλογές.

Υπενθυμίζεται πως το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη ονομάζεται «Εθνικό κόμμα Έλληνες».

Σε ερώτησή μας για την προσθήκη της τελευταίας στιγμής (σ.σ η προσθήκη έγινε χθες), ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε πως η ονομασία παραπέμπει σε άλλα πολιτικά κόμματα που χρησιμοποιούν την εθνικότητα όπως για παράδειγμα οι «Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες».

Επικεφαλής του επικρατείας είναι ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας και αντιπρόεδρος και επικεφαλής του εκλογικού αγώνα, ο πρ. βουλευτής Κωνσταντίνος Κατσίκης.

nikos nikolopoulos

Υπενθυμίζεται ότι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έληξε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Έτσι, συμμετοχή στις εκλογές δήλωσαν 38 κόμματα, 10 συνασπισμοί κομμάτων και 2 μεμονωμένοι υποψήφιοι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X