Πολιτική

Εξηγήσεις Γεραπετρίτη στον Φουρθιώτης για νόμους που ψήφιζε η κυβέρνηση

Εξηγήσεις Γεραπετρίτη στον Φουρθιώτης για νόμους που ψήφιζε η κυβέρνηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν σταματά τις αποκαλύψεις που εκθέτουν την κυβέρνηση και κυρίως τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη ο Μένιος Φουρθιώτης. Αυτή τη φορά το sms που του υπουργού μοιάζει σαν να… νομοθετεί υπέρ του υπόδικου παρουσιαστή.

Μετά τα όσα δημοσιοποίησε την Κυριακή μέσω twitter και Instagram, αυτή τη φορά ο Μένιος Φουρθιώτης δίνει στη δημοσιότητα ένα sms που του έστειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, όπου του εξηγεί πως όλα γίνονται βάσει… οδηγίας, ενώ γίνεται αναφορά στα ονόματα άλλων υπουργών (Λιβάνιος, Γεωργιάδης, Πέτσας) αλλά στις δεσμεύσεις τους!

Στο ίδιο μήνυμα υπάρχει και η εξής φράση: «στο νομοσχέδιο υπάρχει ρύθμιση για τα τηλεπαράθυρα και για την παραγραφή στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης η οποία θα βελτιωθεί».

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ δήλωνε ότι είχε επικοινωνία με τον Μένιο Φουρθιώτη, όταν ο τελευταίος «επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του», στο σημερινό μήνυμα που δημοσιεύει ο τηλεπαρουσιαστής ο υπουργός Επικρατείας ενημερώνει για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τους περιφερειακούς σταθμούς.

«Καλησπέρα κύριε Φουρθιώτη και συγγνώμη για τη δυσκολία επικοινωνίας διότι πραγματικά βρισκόμαστε σε εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη κατάσταση λόγω ιού με απανωτές συναντήσεις. Σε επικοινωνία που είχα με τον κύριο Λιβάνιο μου μετέφερε ακριβές περιεχόμενο της οδηγίας και ό,τι είχε εξαρχής αναρτηθεί. Επιπλέον ο κύριος Γεωργιάδης και ο κύριος Πέτσας με ενημέρωσαν ότι δεν είχαν δεσμευθεί για οτιδήποτε άλλο. Στο νομοσχέδιο υπάρχει ρύθμιση για τα τηλεπαράθυρα και για την παράγραφο στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης η οποία θα βελτιωθεί. Θα υπάρξει νέα νομοθετική πρωτοβουλία σχετικά σύντομα που θα αφορά περιφερειακούς σταθμούς με εκτίμηση, Γεραπετρίτης».

Αποκαλύψεις και για τον Ρωμανό: «Κλείστε το σούργελο»

Μερικές ώρες πριν «στοχεύσει» ξανά τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε δώσει στη δημοσιότητα μια ιδιωτική του συνομιλία και με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό.

Αυτή ήταν η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη στη δήλωση του Νίκου Ρωμανού πως «δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο κ. Φουρθιώτης».

Ο υπόδικος παρουσιαστής δημοσιοποίησε συνομιλία τους, όπου ο Νίκος Ρωμανός αποκαλεί βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «σούργελο» και κάνει υποδείξεις για το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε σε αφιέρωμα για τον Γρηγόρη Δημητριάδη!

«Για τις δηλώσεις του Ν. Ρωμανου ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο κ. Φουρθιώτης, ένα από τα μηνύματα του προς εμένα που αναφέρει σούργελο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει υποδείξεις για το φωτ. υλικό του κ. Δημητριαδη σε αφιέρωμα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X