Πολιτική

Ο Μπογδάνος φεύγει από τα Παραπολιτικά και πάει… δεξιότερα της ΝΔ

Ο Μπογδάνος φεύγει από τα Παραπολιτικά και πάει… δεξιότερα της ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην ανάρτησή του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, υποστηρίζει ότι λόγος της αποχώρισής του από τα Παραπολιτικά είναι ότι δεν έχει χρόνο και για την παρουσία του στη Βουλή και για να κάνει εκπομπές.

«Οι βουλευτές είναι αλήθεια πως δεν δεσμεύονται μεν από κάποιο επαγγελματικό ασυμβίβαστο, συνεπώς πολλοί εξακολουθούν να ασκούν τα επαγγέλματά τους κανονικά. (…) Το διαπίστωσα ξεκάθαρα κατά τις πρόσφατες εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για τη λεγόμενη «λίστα Πέτσα», στην οποία είμαι μέλος. Υπήρξαν τους τελευταίους μήνες εβδομάδες που έκανα μία, το πολύ δύο εκπομπές. Δεν υπηρετείται έτσι μια «ζώνη» όπως πρέπει», γράφει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που δεν κρύβει και μια… χαρά που είναι ανεξάρτητος βουλευτής.

Πάντως, η φράση με την οποία ξεκινά την ανάρτηση «ένας κύκλος κλείνει, ανοίγει άλλος, νέος», θεωρείται μάλλον χρησμός. Γιατί νέος κύκλος, δεν υπάρχει, βουλευτής είναι δυο χρόνια…

Η εξέλιξη έρχεται ενώ η εφημερίδα Εστία αναφέρεται σε «ζυμώσεις» στο πολιτικό φάσμα δεξιότερα της ΝΔ. «Κίνδυνος στα δεξιά της ΝΔ» και «συσπείρωση κινήσεων με στόχο την ενιαία κάθοδο στις προσεχείς εθνικές εκλογές υπό μορφή συνασπισμού – Πώς κινείται η «Ελληνική Λύση» – Οι διεργασίες στα Ακροδεξιά», είναι ο τίτλος και ο υπότιτλος της εφημερίδας.

«Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποφάσισε να διακόψει χθες τη συνεργασία του με ραδιοφωνικό σταθμό του λιμένος. Επισήμως ανακοίνωσε στους ακροατές του ότι η εξέλιξη αυτή είναι προϊόν αποκλειστικώς δικής του επιλογής καθώς επιθυμεί να αφοσιωθεί στο κοινοβουλευτικό έργο του…» αναφέρει η εφημερίδα που επισημαίνει πως η παραίτησή του «δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο δικής του επιλογής αλλά και προϊόν… ευγενικής σύστασης της ιδιοκτησίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X