Ο Προβοκάτορας

Ο Προβοκάτορας αποκαλύπτει: «Κρυφή» Catwoman η Αριστοτελία Πελώνη!

Ο Προβοκάτορας αποκαλύπτει: «Κρυφή» Catwoman η Αριστοτελία Πελώνη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, να είστε ήσυχοι. Τίποτα να μην φοβάστε, κακές σκέψεις να μην κάνετε.

Όλα πάνε πρίμα κι αν κάτι στραβώσει θα… ισιώσει. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Η χώρα κυβερνάται από super ήρωες, όχι από πολιτικούς. Συνεπώς γίνεται να πάει κάτι στραβά; Όχι, δεν γίνεται.

«Μπαρούτι» ο Τσιόδρας για τον «ιερό συμβιβασμό»! Η Εκκλησία, ο Μητσοτάκης και τα χατίρια για το Πάσχα

Και για να εξηγηθούμε. Ήταν πριν ενάμιση περίπου μήνα, στις 4 Μαρτίου, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, του ευχήθηκε δημόσια για τα γενέθλιά του.

Η ευχή του, πάντως, δεν περιείχε τίποτε τετριμμένο. «Χρόνια πολλά Iron Man» είπε χωρίς φόβο και πάθος ο υιός Μητσοτάκης, αποκαλύπτοντας την «κρυφή» ταυτότητα του πατρός του, που έχει… ολίγη από Tony Stark.

Μόλις χθες, οι… κυβερνητικοί υπερ-ήρωες είχαν συνέχεια! Βλέπετε, ο Κωστής Χατζηδάκης είχε γενέθλια και «διαφήμισε» ο ίδιος στο Facebook την τούρτα που του έφτιαξαν συνεργάτες του. Μια τούρτα που τον απεικόνιζε ως Superman! Και να σου οι φωτογραφίες και να σου τα σχόλια και να σου τα χαμόγελα.

https://www.facebook.com/KostiHatzidaki/posts/10159313408608464

Ερχόμαστε λοιπόν στην μεγάλη αποκάλυψη. Αποκλειστικά σας μεταφέρει ο Προβοκάτορας την πληροφορία: Η Αριστοτελία η Πελώνη είναι η Catwoman!

Πολάκης σε Χατζηδάκη: «Δεν είσαι Σούπερμαν, εντολοδόχος συμφερόντων και Πινόκιο είσαι»!

Ναι ναι, καλά διαβάσατε. Άλλωστε μόνο… γάτα μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την κυρία Πελώνη, που λίγα χρόνια πριν περνούσε… γενεές δεκατέσσερις τη μισή Νέα Δημοκρατία και σήμερα όχι μόνο έγινε κυβερνητική εκπρόσωπος, αλλά και… παρέμεινε στην θέση της όταν ήρθαν στην επιφάνεια τα «αμαρτωλά» tweets του παρελθόντος για πρώην πρωθυπουργούς και υπουργούς. Αλλά και κάποιους… νυν υπουργούς.

Και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Catwoman λέμε η Πελώνη. Υπομονή να μάθουμε το υπόλοιπο cast των κυβερνητικών μας super ηρώων…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X