Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρωτοσέλιδο στους Financial Times

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρωτοσέλιδο στους Financial Times
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη του Στέφανου Κασσελάκη και η ανάληψη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγινε πρωτοσέλιδο θέμα στους Financial Times υπό τον τίτλο «Ριζοσπαστική στροφή: Από την Goldman αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ».

Ένας πρώην συνεργάτης της Goldman Sachs που δραστηριοποιήθηκε στα ναυτιλιακά στο Μαϊάμι εξελέγη αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, του ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος, υπογραμμίζει η εφημερίδα σε κείμενό της που πλαισιώνει με φωτογραφία από το βράδυ της νίκης του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασελάκης, 35 ετών, εξασφάλισε πάνω από το 56% των ψήφων την Κυριακή, διαδεχόμενος τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ελλάδας, αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.

«Δεν είμαι ένα φαινόμενο, είμαι η φωνή της κοινωνίας. Δεν θα σας προδώσω ποτέ. Αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά», είπε μετά νίκη του, έξω από την Κουμουνδούρου.

Η εφημερίδα εστιάζει στο γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να πείσει τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ότι ήταν το μέλλον του κόμματος μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Όπως σημειώνει, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μόλις λίγες εβδομάδες για την προεκλογική εκστρατεία η οποία βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εφημερίδα αναφέρει και το βίντεο στο Instagram με το οποίο ξεκίνησε την εκστρατεία του, ο Στέφανος Κασσελάκης όπου ανέφερε ότι στη διάρκεια της θητείας του στην Goldman Sachs, είδε από πρώτο χέρι πώς το κεφάλαιο «αγοράζει φτηνά την εργασία άλλων ανθρώπων» και πώς η «αλαζονεία κάνει λεφτά».

Πρωτοσέλιδο Financial Times

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X