Θέμα

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα πάει στο… Ποτάμι

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα πάει στο… Ποτάμι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος πάει στο… Ποτάμι

«Λαβωμένη» βρίσκει η επόμενη ημέρα την Κεντροαριστερά, καθώς η διαδικασία της επικύρωσης της συμφωνίας Ελλάδας – Σκοπίων για το ονοματολογικό, έχει διχάσει τους δύο κύριους πόλους του ΚΙΝ.ΑΛ., το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

Να σημειώσουμε, ότι το απόγευμα της Κυριακής , ανακοινώθηκε πως με απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ενώ το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το Ποτάμι, αφήνοντας τον Σταύρο Θεοδωράκη χωρίς… Κοινοβουλευτική Ομάδα και όχι για πολύ μόνο!

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, κοινοβουλευτική ομάδα συγκροτεί ένα κόμμα που έλαβε μέρος στις γενικές εκλογές και έχει τουλάχιστον πέντε βουλευτές. Με την αποχώρηση από την ΚΟ του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Αμυρά, το Ποτάμι μένει με 4 βουλευτές, τους Στ. Θεοδωράκη, Γ. Μαυρωτά, Σπ. Λυκούδη και Γρ. Ψαριανό.

  •  Η Συμφωνία

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα πάει στο… Ποτάμι για να μην μείνει με 4 βουλευτές και να συγκροτεί κοινοβουλευτική ομάδα.

Η είδηση ήρθε και διά στόματος Γρηγόρη Ψαριανού. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ σήμερα  εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι έτοιμος να ενταχθεί στο Ποτάμι και να συμπορευτεί με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

ΔΗΜΑΡ: Περίεργα πράγματα με τη διαγραφή Θεοχαρόπουλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X