Παρασκήνιο

Όταν ξαναπάτε στην κάλπη θυμηθείτε τον ανέμελο βουλευτή…

Όταν ξαναπάτε στην κάλπη θυμηθείτε τον ανέμελο βουλευτή…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προκλητικά ανέμελο θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος την ώρα που η κακοκαιρία είχε χτυπήσει για τα καλά την Αττική και χιλιάδες οδηγοί έψαχναν τρόπο να επιστρέψουν στα σπίτια τους, δημιουργώντας χάος στους δρόμους, επέλεξε ν’ ανεβάσει χαμογελαστή φωτογραφία στα χιόνια.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «ανέβασε» φωτογραφία όπου φαίνεται να απολαμβάνει καθιστός σε μία καρέκλα τα χιόνια, ενώ ενδεχομένως την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι να είχαν αποκλειστεί – μέχρι σήμερα – στην Αττική Οδό.

Στη συνέχεια, μετά την κατακραυγή, έσπευσε άρον άρον να την κατεβάσει. «Νωρίς το πρωί, πριν την επιδείνωση των φαινομένων, κατέβηκε από τα stories μέσα σε 3’ ως αταίριαστο σφάλμα» απάντησε ο ίδιος μετά τη σχετική ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Κώστας Μπάρκας.

Δεύτερο φωτογραφικό ατόπημα

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Κουμουτσάκος είχε προκαλέσει και πάλι αντιδράσεις για μία φωτογραφία του την εποχή μάλιστα που είχε το χαρτοφυλάκιο του αναπληρωτή Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου.

Amber alert για τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Οργή στα social media για τον άφαντο πρωθυπουργό

Ο κ. Κουμουτσάκος είχε ανεβάσει πέρυσι μια κάπως… χαλαρή φωτογραφία η οποία έδειχνε τα πόδια του να είναι ανεβασμένα πάνω στον καναπέ του γραφείου του, κοιτώντας έναν πίνακα και γράφοντας ως λεζάντα: «5 λεπτά χαλάρωσης στον καναπέ του γραφείου. Ακολουθεί μία ακόμα teleconfrence».

Κουμουτσάκος

«Στο τέλος μιας γεμάτης δουλειά ημέρας, έκανα ένα μικρό λάθος με ατυχή ανάρτηση.

Πάντα πίστευα ότι στη δημόσια παρουσία μας οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Τα λάθη όταν γίνονται πρέπει και να αναγνωρίζονται και να διορθώνονται. Συγγνώμη εάν προσέβαλα κάποιους», είχε απαντήσει τότε μετά τις αντιδράσεις.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X