Πολιτική

Πανικός στη ΝΔ για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραληρηματική ανακοίνωση

Πανικός στη ΝΔ για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραληρηματική ανακοίνωση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση, ασχολείται ιδιαίτερα η Νέα Δημοκρατία, δείχνοντας πως η κινητοποίηση που υπάρχει και η ανταπόκριση του κόσμου στις περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα της έχουν δημιουργήσει πανικό.

Φαίνεται περίτρανα από την ανακοίνωση που έβγαλε η Νέα Δημοκρατία το βράδυ της Παρασκευής (13.05.2022), μόλις 48 ώρες πριν από τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την Κουμουνδούρου πως στέλνει μηνύματα σε «γαλάζια» στελέχη (!) ενώ δεν της… άρεσε ιδιαίτερα και το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει δικαίωμα ψήφου για τον πρόεδρο σε όλους όσοι είναι άνω των 15 ετών.

«Επειδή προφανώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αρκετά, ο κ. Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα και στα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να πάνε να τον ψηφίσουν την Κυριακή. Καλεί επίσης τα 15χρονα και όποιον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια. Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί», ανέφερε η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X