Παρασκήνιο

Απίστευτη αθλιότητα (ή μήπως κουταμάρα) Μητσοτάκη για τη φτώχεια των Ελλήνων (βίντεο)

Απίστευτη αθλιότητα (ή μήπως κουταμάρα) Μητσοτάκη για τη φτώχεια των Ελλήνων (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να αυτοσχεδιάσει στο τέλος της ομιλίας του στα Ιωάννινα και  πέταξε μία απίστευτη κουταμάρα ή αν προτιμάτε αθλιότητα, αναφερόμενος στη φτώχεια των Ελλήνων και μάλιστα με χαμόγελο, δείγμα της πλήρους απουσίας ενσυναίσθησης. Δείτε και ακούστε το πρώτο βίντεο και θα σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο με όσα λέει ο πρωθυπουργός με χαμόγελο επαναλαμβάνουμε.

Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί τα κατορθώματα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αφού πρώτα προκάλεσε για μία ακόμη φορά την κοινή λογική, πλασάροντας ως μελλοντικό όραμα της Ελλάδας τη… φτώχεια, αρκεί αυτή να συνοδεύεται από… χαμόγελο, στη συνέχεια έκανε επίδειξη ασχετοσύνης χρησιμοποιώντας τον Όσκαρ Ουάιλντ! (δείτε το δεύτερο βίντεο).

 

Όσο για τη βραδινή ομιλία του σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα ήταν ένα μεγαλοπρεπέστατο φιάσκο! Όχι γεμάτη δεν ήταν η αίθουσα, παρά τις σκηνοθετικές «τσαχπινιές», αλλά και οι περισσότεροι εξ όσων βρέθηκαν εκεί, ήρθαν από την Αθήνα μαζί με τον Πρωθυπουργό!

Τασούλας, Αμυράς, Πέτσας, Μαρινάκης, στελέχη της ΝΔ, μέλη της ΟΝΝΕΔ και φυσικά οι άνδρες της ασφάλειας του Πρωθυπουργού έκαναν… μπούγιο για να φαίνεται γεμάτη η αίθουσα του ξενοδοχείου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X