Παρασκήνιο

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου για τον Ανδρέα Παπανδρέου: Συνταρακτικές αποκαλύψεις 27 χρόνια μετά το θάνατό του (βίντεο)

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου για τον Ανδρέα Παπανδρέου: Συνταρακτικές αποκαλύψεις  27 χρόνια μετά το θάνατό του (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» ήταν σήμερα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις τελευταίες στιγμές του Ανδρέα Παπανδρέου. Επίσης, αφηγήθηκε το παρασκήνιο από το διάσημο νεύμα του Ανδρέα  στη σκάλα του αεροπλάνου κατά την επιστροφή του Χέρφιλντ.

«Οι τελευταίες στιγμές του Ανδρέα ήταν πολύ συγκινητικές. Δεν έφευγα από το πλάι του, ήμουν εκεί συνεχώς. Πήγαινε καλύτερα και ξαφνικά ήταν, αυτό που λέω μέσα μου, ότι πατάω ένα κουμπί και θέλω τώρα να φύγω. Ήταν σαν να το αποφάσισε ο ίδιος. Αισθανόταν σε εκείνη τη φάση κάπως αδύναμος και δεν ήθελε αυτή η εικόνα του να βγει προς τα έξω, ας πούμε στο συνέδριο το οποίο ερχόταν», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πρόσθεσε: «Υπήρχε ένα “σ’ αγαπώ και δεν θα σε απαρνιόμουν ποτέ και ότι σε ευχαριστώ για όσα χρόνια μου χάρισες”. Εγώ διερωτώμουν γιατί, αφού όλα πάνε καλά, σε σημείο που είχα πάθει ένα σοκ, όταν έφυγε. Δεν το πίστευα, τον μάλωνα, του έλεγα “σήκω” ενώ είχε φύγει από τη ζωή».

Απαντώντας σε ερώτηση για τους διαδόχους του Ανδρέα Παπανδρέου χαρακτηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη θλιβερό και λίγο και ότι δεν ακολουθείται η γραμμή του Ανδρέα. Απαντώντας σε ερώτηση για τον Κασσελάκη είπε ότι δεν έχει  τον πολιτικό λόγο .

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X