Παρασκήνιο

Ετσι ο Κυριάκος θα “ξηλώσει” τον Αδωνι από την αντιπροεδρία της ΝΔ

Ετσι ο Κυριάκος θα “ξηλώσει”  τον Αδωνι από την αντιπροεδρία της ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από τις 18 Απριλίου ο eretikos.gr σε δημοσίευμα με τίτλο “Πως ο Κυριάκος θα διώξει τον Αδωνι από την αντιπροεδρία” σας είχε ενημερώσει ότι ο Κυριάκος θα διώξει τον Αδωνι καταργώντας τη θέση των Αντιπροέδρων του κόμματος.

Ενα μήνα αργότερα το δημοσίευμα επιβεβαίωσε ο Βασίλης Σκουρής ο οποίος σε ρεπορτάζ ανέφερε ότι «η απόφαση για την κατάργηση των θέσεων των αντιπροέδρων του κόμματος είναι ήδη ειλημμένη από τον πρόεδρο του κόμματος και αναζητείται ο κατάλληλος τρόπος και χρόνος να γίνει αυτό, ενώ απώτατος χρόνος κατάργησης των θέσεων είναι το επόμενο Συνέδριο του κόμματος, που το αργότερο που θα διεξαχθεί είναι το τέλος του έτους. Ενδιαφέρον δε εμφανίζει το σκεπτικό με το οποίο καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σχετική απόφαση. Αν, δηλαδή, θέλει απλώς να αναδιατάξει τους κομματικούς συσχετισμούς, ώστε μεταξύ άλλων να μην ξεχωρίζει κανένας στην ιεραρχία ή εάν ο Κωστής Χατζηδάκης -όπως επιμένουν άλλες πληροφορίες- θα «πληρώσει» την «ψύχρανση» των σχέσεων του Προέδρου του κόμματος με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Προσθέτει ακόμα ότι μόνο άσχετη με την μη ανάδειξη «δελφίνων» δεν είναι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να φλερτάρει με την υπερψήφιση της πρότασης της κυβέρνησης για την κατάτμηση της Β΄ Αθηνών, έστω και αν θέσει ως όρο να υπάρξει η δυνατότητα και για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Όρο που η κυβέρνηση, όπως λέει το ρεπορτάζ, συζητά.

Με αφορμή το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή, ο Ευάγγελος Αντώναρος εξαπολύει άλλη μία σφοδρή επίθεση στον Αδωνι Γεωργιάδη, τον «μουσαφίρη» όπως τον αποκαλεί και εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X