Παρασκήνιο

Η επικίνδυνη αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η επικίνδυνη αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μία αδυναμία, που τώρα πλέον γίνεται όλο και πιο εύληπτη από τους πολίτες. Την απουσία ενσυναίσθησης. Είναι το πιο επικίνδυνο ποιοτικό στοιχείο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δείχνουν οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, δηλαδή η χαμηλή συναισθηματική επαφή που έχει με τον κόσμο. Οι αναλυτές που μετράνε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά θεωρούν ότι πρόκειται για την αχίλλειο πτέρνα του πρωθυπουργού που αναδείχτηκε πολύ περισσότερο με την τραγωδία στα Τέμπη.

Οι μετρήσεις των πρώτων δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λάρισα αλλά και στο ηχογραφημένο Διάγγελμα από το Μαξίμου έδειξαν ότι οι πολίτες δεν πίστεψαν ότι οι συγγνώμες του ήταν ειλικρινείς γι αυτό και την επόμενη Κυριακή προχώρησε σε γραπτή συγνώμη στο fb αλλά και πάλι τα αποτελέσματα δεν κρίθηκαν ικανοποιητικά από την επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ.

Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη όταν στη συνέντευξη με τον Σταύρο Θεοδωράκη όταν κάλεσε την Ευδοκία να βάλει πλάτη, απόδειξη ότι δεν συναισθάνεται πως είναι μία κοπέλα που τραυματίστηκε στην τραγωδία των Τεμπών.

Την αδυναμία αυτή του πρωθυπουργού έχει εντοπίσει η αξιωματική αντιπολίτευση γι αυτό και τον σφυροκοπάει για έλλειψη ενσυναίσθησης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X