Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Non paper από Μαξίμου για τις ανέμελες βόλτες στα νησιά και το δείπνο με τους ξένους celebrities

Μητσοτάκης: Non paper από Μαξίμου για τις ανέμελες βόλτες στα νησιά και το δείπνο με τους ξένους celebrities
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το είδαμε κι αυτό. Να γίνεται επίσημη κυβερνητική διαρροή για το πού και με ποιους δείπνησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι κατά τις διακοπές τους το Σαββατοκύριακο.

Όπως μας πληροφορεί το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του βρέθηκαν στην Αντίπαρο την Κυριακή το βράδυ ως προσκεκλημένοι του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της συζύγου του κορυφαίας σχεδιάστριας Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ που κάνουν διακοπές στο Αιγαίο.

Γύρω από το τραπέζι, σύμφωνα με την ίδια διαρροή, βρίσκονταν επίσης ο Τζεφ Μπέζος, ο Τομ Χάνκς, η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και ο δημοσιογράφος του CNN Άντερσον Κούπερ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει χαρακτηριστικά για τη διαρροή:

«H βραδιά, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας».

Το ρεπορτάζ λέει ότι το ζεύγος Μητσοτάκη πήγε στην Αντίπαρο από την Τήνο όπου βρισκόταν στο σπίτι που διαθέτουν στο νησί. Αυτό που δεν λέει το Μαξίμου είναι με ποιο τρόπο πήγαν από την Τήνο στην Αντίπαρο. Με ελικόπτερο ή με cruiser;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X