Παρασκήνιο

Μυστήριο με ομιλία του Κώστα Καραμανλή

Μυστήριο με ομιλία του Κώστα Καραμανλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση έχει προκαλέσει στον κόσμο της ΝΔ η είδηση ότι η προγραμματισμένη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κυβερνώντος κόμματος  Κώστα Καραμανλή  στις 21 Ιουλίου -με αφορμή την ένταξη της χώρας στην Ενωμένη Ευρώπη  και την συμβολή της ΝΔ – αναβλήθηκε εξ αιτίας  των πολλών κρουσμάτων του κορονοϊού.

Με δεδομένο ότι ο Κώστας Καραμανλής  μιλάει ελάχιστα έως καθόλου, το γεγονός ότι θα έπαιρνε μέρος στην εκδήλωση αυτή, που θα γίνει στο Ίδρυμα Καραμανλή  αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και η ακύρωση της παρουσίας του έχει προκαλέσει προβληματισμό στα μέλη και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει να επηρεάζει πολιτικά ένα σημαντικό τμήμα της ΝΔ.

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή είχε προγραμματιστεί να παρευρεθεί και ο πρωθυπουργός,  παρά το γεγονός ότι  οι συνεργάτες του θεωρούν ότι πρέπει να αποκοπεί εντελώς απ ότι σηματοδοτεί την ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την στιγμή μάλιστα που βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός για το κόμμα Μητσοτάκη.

Πηγές από την Καραμανλική πτέρυγα  έλεγαν πάντως ότι είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι εντελώς αιφνιδιαστικά ακυρώθηκε η εκδήλωση με την ομιλία Καραμανλή και ψάχνουν να βρουν ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την κίνηση. Όπως λένε μάλιστα   εάν πρόκειται για την πανδημία τότε θα πρέπει να ακυρωθεί και η εκδήλωση που θα γίνει στο Προεδρικό από την πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το όλο θέμα πάντως έχει ανοίξει  και πάλι την συζήτηση για το που πάει την ΝΔ  ο Κυριάκος Μητσοτάκης , αφού όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία ο πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές θα επιχειρήσει να φτιάξει την δική του κοινοβουλευτική ομάδα με βουλευτές που ιδεολογικά θα ασπάζονται τις νεοφιλελεύθερες απόψεις του  και όχι αυτές της παραδοσιακής δεξιάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X