Παρασκήνιο

Νέα κόλπα της Ν.Δ. στην Εξεταστική Επιτροπή

Νέα κόλπα της Ν.Δ. στην Εξεταστική Επιτροπή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πανικός…τέχνας κατεργάζεται θα λέγαμε παραφράζοντας τη γνωστή ρήση για την πενία. Και τα τσακάλια της Ν.Δ. βρήκαν τρόπο να εκμαιεύσουν τις απαντήσεις που θέλουν από σημαντική μάρτυρα, όπως η εκπρόσωπος της Intelexxa, της εταιρείας δηλαδή που εμπορεύεται το Predator.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης αναφέρουν ότι η εκπρόσωπος της εταιρείας Intellexa που εμπλέκεται με τις παρακολουθήσεις μιαw και εμπορεύεται το Predator δεν θα εξεταστεί πρόσωπο με πρόσωπο από τα μέλη της επιτροπής αλλά με γραπτά ερωτήματα που θα της αποσταλούν.

Η εκπρόσωπος της εταιρείας Σάρα Χαμού ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να προσέλθει στην Εξεταστική με τη δικαιολογία ότι βρίσκεται στο εξωτερικό. Στην πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να εξεταστεί μέσω τηλεδιάσκεψης, οι βουλευτές της ΝΔ αντέδρασαν και απέρριψαν την πρόταση, αποφασίζοντας να της σταλούν γραπτά ερωτήματα και να απαντήσει γραπτώς.

Δηλαδή η κυρία Σάρα Χαμού θα πάρει τα θέματα σε…σκονάκι και απαντήσει όπως επιθυμεί, χωρίς να υποστεί τη βάσανο της ανάκρισης…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X