Παρασκήνιο

Νεοδημοκρατικές καμπάνες χτυπάνε για τον Αδωνι…

Νεοδημοκρατικές καμπάνες χτυπάνε για τον Αδωνι…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλούς Νεοδημοκρατικούς κάλους και όχι μόνο Σαμαρικούς ή Καραμανλικούς, αλλά και Μητσοτακικούς (του Κυριάκου), φαίνεται πως έχει πατήσει ο Αδωνις με την πολυπραγμοσύνη του και τις επί παντός του επιστητού παρεμβάσεις του.

Μάλιστα, όπως μαθαίνει ο eretikos.gr, όλο και περισσότεροι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, αρχίζουν να ασπάζονται την εκτίμηση ότι ο Αδωνις πλέον, λιγότερους πολίτες φέρνει στη ΝΔ από εκείνους που διώχνει.

Κι΄ αν συνεχιστεί να κερδίζει κι΄ άλλο έδαφος η εκτίμηση αυτή στο περιβάλλον του Κυριάκου και με δεδομένη την αντιπαλότητα με Σαμαρικούς και προπαντός Καραμανλικούς, μην εκπλαγείτε αν ο Αδωνις λάβει τον τελευταίον… ασπασμόν από τον Κυριάκο.

Με κάποια αφορμή βεβαίως και όχι άγαρμπα. Και δεν θα είναι δύσκολο, αφού ο Αδωνις δεν σταματά να δίνει αφορμές ή αν προτιμάτε να κάνει πράγματα, που μπορούν να εκληφθούν ως αφορμές, όπως για παράδειγμα η δήλωση για τη φοροδιαφυγή, εξαιτίας της οποία πολλά Νεοδημοκρατικά λαμπάκια άναψαν και μάλιστα έφτασαν σε σημείο ακόμα και να… καούν.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X