Παρασκήνιο

Ολιγάρχες ζητούν συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα

Ολιγάρχες ζητούν συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πληροφορίες που δείχνουν πως έρχονται αλλαγές με τις εκλογές. Οπως γράφει ο κύριος Μάξιμος στον ιστότοπο newsbreak.gr  το πιο ανησυχητικό στοιχείο για τον Κυριάκο, είναι ότι οι δικοί του άνθρωποι, οι ολιγάρχες που τον έκαναν πρωθυπουργό, που στάθηκαν δίπλα του από την πρώτη στιγμή, τώρα επιδιώκουν να συναντηθούν με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλάμε μάλιστα για βαριά ονόματα. Ονόματα που ουδείς θα μπορούσε να πιστέψει ότι θα εκλιπαρούσαν και θα έβαζαν λυτούς και δεμένους προκειμένου να καταφέρουν να δουν τον Αλέξη Τσίπρα, σε προεκλογική μάλιστα περίοδο.

Αχαριστία Κυριάκο. Τους έδωσες τα πάντα. Ειδικά ο ολιγάρχης που ενώ μεταδίδει δημοσκοπήσεις που σε δείχνουν παντοδύναμο, μέσω γνωστού δικηγόρου εκλιπαρεί κυριολεκτικά για ένα ραντεβού με τον Αλέξη, είναι ορισμός της αχαριστίας.

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν ότι κάποιοι προεξοφλούν την έξοδο του Κυριάκου από το Μαξίμου αλλά και από τη ΝΔ. Έχουν πέσει στην πλάνη των Fake News του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν οι δημοσκοπήσεις είναι «μαϊμού»… Η αλήθεια είναι, ότι ο Κυριάκος θα κυβερνάει μέχρι να σβήσει ο ήλιος, μέχρι να λιώσουν τα χιόνια στα Ιμαλάια, μέχρι να αναστηθεί ο δράκος που έσφαξε ο Άη Γιώργης.

Πηγή: newsbreak.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X