Παρασκήνιο

Ούτε η Μαρέβα Μητσοτάκη μπορεί να σώσει τον Βασίλη Κικίλια…

Ούτε η Μαρέβα Μητσοτάκη μπορεί να σώσει τον Βασίλη Κικίλια…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ούτε οι κουμπαριές της Τζένης Μπαλατσινού με την Μαρέβα Μητσοτάκη – η σύζυγος του πρωθυπουργού θα βαφτίσει τον γιο Κικίλια- δεν μπορούν να σώσουν τον υπουργό Υγείας από τα χειρότερα.

Η ιστορία με τα εμβόλια στις πλαζ έδειξε άλλωστε ότι το  πρόβλημα ανάμεσα στον Βασίλη Κικίλια και το Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζει να υπάρχει και μάλιστα είναι πολύ σοβαρό.

Όλοι θυμούνται ότι την περασμένη Πέμπτη, ο Γενικός Γραμματέας Μάριος Θεμιστοκλέους υπέστη ένα ηχηρό άδειασμα από το υπουργείο Υγείας, επειδή είχε δηλώσει -δίπλα στον Βασίλη Κικίλια, κατά την περιοδεία τους στην Κρήτη- ότι θα γίνουν εμβολιασμοί ακόμη και στις… πλαζ.

Λίγη ώρα αργότερα το υπουργείο, με επίσημη ανακοίνωση, είχε επισημάνει ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για εμβολιασμούς σε παραλίες, ενώ ακόμα και ο Γενικός Γραμματέας Μάριος Θεμιστοκλέους άφηνε να εννοηθεί στους συνομιλητές του ότι ήταν βιαστική μια τέτοια ανακοίνωση.

Κι όμως, μία ημέρα αργότερα, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογεώργης, επανέφερε το σενάριο των εμβολίων στις πλαζ δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η όλη ιστορία είναι κεντρική επιλογή της κυβέρνησης.

Ο Θανάσης Κοντογεώρης αφού,  διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση μπορεί «να προσφέρει ακόμη και αύριο εμβολιασμό σε κάθε πολίτη σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας»,  πρόσθεσε με νόημα ότι θα υπάρξουν «εμβολιασμοί σε πλατείες και πλαζ».

Όπως φαίνεται για άλλη μια φορά, άλλες προτεραιότητες έχει το Μαξίμου και άλλες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας… Κατά τα άλλα  τα παπαγαλάκια παραπέμπουν στα βαφτίσια του γιού Κικίλια από την Μαρέβα Μητσοτάκη στην Πάτμο, προκειμένου να δείξουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον υπουργό…

Πάντως, η Μαρέβα ενδεχομένως να μην μπορεί να σώσει τον Βασίλη Κικίλια, αλλά ίσως να μπορούν τα πολύ βαριά επιχειρηματικά ονόματα που του έχουν αδυναμία και τον στηρίζουν…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X