Παρασκήνιο

Παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Αποκαλυπτικά έγγραφα στην Εξεταστική κατέθεσε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ

Παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Αποκαλυπτικά έγγραφα στην Εξεταστική κατέθεσε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΥΠ κατέθεσε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος. Εξίσου αποκαλυπτική ήταν η κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή. Οι αποκαλύψεις αφορούσαν στον τρόπο με τον οποίο η ΕΥΠ έχει χειριστεί την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Ράμμος είπε ότι η καταστροφή του αρχείου υποκλοπής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έγινε την ίδια μέρα που ο Νίκος Ανδρουλάκης κατήγγειλε την παρακολούθησή του και μάλιστα με εντολή του τότε επικεφαλής της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντος.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ φέρεται να διάβασε στην Εξεταστική το πρακτικό της ΕΥΠ και να επικαλέσθηκε πρακτικά της ΕΥΠ τα οποία κατέθεσε λίγο πριν από το τέλος της συνεδρίασης.

Τότε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, φέρεται να υποστήριξε ότι τα έγγραφα δεν μπορούν να καταχωρηθούν γιατί δεν έχουν υπογραφή.

Ακολούθησε ένταση στην Εξεταστική, αλλά τελικά δεν πέρασε αυτό που ζητούσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Συνεπώς, από τις 9 το πρωί της Τετάρτης όλοι οι βουλευτές θα έχουν πρόσβαση στα εν λόγω έγγραφα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X