Παρασκήνιο

Στην πυρά ο Στέλιος Πέτσας από Νεοδημοκράτες

Στην πυρά ο Στέλιος Πέτσας από Νεοδημοκράτες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κυβέρνηση φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο για να απεγκλωβιστεί από την εξεταστική επιτροπή για την λίστα Πέτσα. Εάν κάποιος ακούσει τα στελέχη της ΝΔ, αλλά και πολλούς συναδέλφους του  αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών  να μιλάνε  για το τι έγινε στην συγκεκριμένη υπόθεση θα διαπιστώσουν το εξής :

Ο τι κυβέρνηση και κόμμα  ετοιμάζονται  να ρίξουν  στην πυρά τον Στέλιο Πέτσα αποδίδοντας του ακόμα και το.. προπατορικό αμάρτημα. Ξαφνικά όλοι τώρα λένε  ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ευθύνεται για το σκάνδαλο, γιατί δική του επιλογή ήταν να δώσει χρήματα στον Μένιο Φουρθιώτη και σε διάφορα αλλά ΜΜΕ που δεν δικαιούνται κρατική επιχορήγηση,  ενώ εντέχνως ενθυμίζουν ότι ανάμεσα στα σάιτ που πήραν χρήματα ήταν και της κουμπάρας του.

 Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι αυτός έφτιαξε την λίστα , αυτός αποφάσισε , αυτός πρέπει να πληρώσει.  Και προφανώς  δεν υπάρχει διάθεση να τον στείλουν στο ειδικό δικαστήριο , -η ΝΔ έχει άλλωστε την πλειοψηφία για να μην τον παραπέμψει- θα του φορτώσει ωστόσο όλη την πολιτική ευθύνη για την ιστορία.

Με λίγα λόγια θα τον καταστρέψει πολιτικά….

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται άλλωστε και δημοσιεύματα που τον στοχοποιούν όλο το τελευταίο διάστημα. Πριν από λίγες μέρες η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έγραψε ότι : «Πολλοί λένε πως ο Πέτσας ανήκει στην κατηγορία του μπιζιμπόντη, δηλαδή αυτού που ασχολείται µε τα πάντα χωρίς να παράγει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα»!

Όπως δείχνουν όλα το Μέγαρο Μαξίμου με την απαξίωση του Στέλιου Πέτσα θα επιχειρήσει να δείξει ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αποφάσισε μόνος του που  θα δοθούν τα χρήματα (!)  και σε ποιους. Ότι δηλαδή το περιβάλλον του πρωθυπουργού και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκη δεν είχαν ιδέα για τα ποσά που έδινε η κυβέρνηση  στα ΜΜΕ!!!.

Ακόμα οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα διστάσουν να επιρρίψουν τις ευθύνες στον υπουργό της κυβέρνησης προκειμένου να αποδείξουν ότι ο πρωθυπουργός δεν διστάζει να θυσιάσει και τους συνεργάτες του προκειμένου  να μην υπάρχουν σκιές.

Προφανώς το στόρι αυτό πολλοί θα το ακούσουν, λίγοι θα το πιστέψουν, αφού ακόμα και τώρα  ακούγονται και λέγονται  πολλά για το πώς δίνεται το δημόσιο χρήμα στα ΜΜΕ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X