Πολιτική

“Πόλεμος” Παπαχρήστου και Κουρτάκη με Καρανίκα

“Πόλεμος” Παπαχρήστου και Κουρτάκη με Καρανίκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μ’ ένα λιτό σχόλιο στο twitter απάντησε ο Γιώργος Παπαχρήστος στον Καρανίκα, ο οποίος πήρε απόσπασμα από το εξώδικο Τσίπρα και το παρουσίασε ως «δήλωση συγνώμης» κατά τα γραφόμενα του δημοσιογράφου.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαχρήστου:

Ο Νίκος Καρανίκας προηγουμένως είχε τοποθετηθεί ως εξής:

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί απέναντι στον Γιάννη Κουρτάκη και τον Γιώργο Παπαχρήστο αποκαλώντας τους «απατεώνες, συκοφάντες» και «ξεφτίλες δημοσιογράφους».

«Ο #Κουρτάκης_συκοφάντης ο δημοσιογράφος τρόφιμος της ΝΔ της λίστας Πέτσα,είναι ο μπούφος που μπροστά στο εξώδικο του Τσίπρα, καταπίνει “ουρές & τρίχες”. Σιχάματα της δημοσιογραφιάς & της πολιτικής πηγαίνουν αντάμα. Αυτή είναι η ΝΔ αυτά είναι τα μέλη της. Το καταλάβαμε, σας είδαμε», γράφει ο Νίκος Καρανίκας στην πρώτη του ανάρτηση, για να ακολουθήσει η δεύτερη:

«#Παπαχρήστος #Κουρτάκης.Συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι  ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς &των εγκλημάτων.Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος».

Η τελευταία του ανάρτηση είχε αποδέκτη μόνο τον Γιώργο Παπαχρήστο, για τον οποίο σχολίασε ότι μεταξύ των ικανοτήτων του είναι «το ψέμα, η εκτέλεση χαρακτήρων, το μπούλινγκ και το γλείψιμο του Μητσοτάκη».

https://twitter.com/nikosKaranikas4/status/1336569818137423874

Ανάλογη ανάρτηση και από τον Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος προαναγγέλλει επίσης πως θα κινηθεί νομικά:

Συγκεκριμένα ο κ. Κουρτάκης αναφέρει:

«Ο πανικός ήταν πάντα κακός σύμβουλος. Για τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου, για να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του. Τα υπόλοιπα (και σημαντικά) στα δικαστήρια».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X