Πολιτική

Πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ Ανδρουλάκη: Οι δημοσκοπήσεις έβαλαν νέα φωτιά 

Πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ Ανδρουλάκη: Οι δημοσκοπήσεις έβαλαν νέα φωτιά 
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Χάνει την ψυχραιμία του λόγω δημοσκοπήσεων», ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην επίθεση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, που εξαπέλυσε σε ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της σημερινής του ομιλίας, στον προεκλογικό του αγώνα για τις Ευρωεκλογές ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι χρήσιμος στη Νέα Δημοκρατία ως αρχηγός της αντιπολίτευσης. «Το ποιος επιλέγει να γίνει «ουρά» στη Νέα Δημοκρατία ακολουθώντας και αναμασώντας τα fake news, είναι πλέον γνωστό σε όλους», ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ λίγο αργότερα.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναλυτικότερα αναφέρει πως ο Νίκος Ανδρουλάκης λόγω των δημοσκοπήσεων, χάνει την ψυχραιμία του καθώς το όνειρο να ξεπεράσει στις Ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ απομακρύνεται. «Όσο οι δημοσκοπήσεις σβήνουν το … όνειρο του κυρίου Ανδρουλάκη για να ξεπεράσει στις Ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και να αντισταθεί στους δελφίνους του κόμματός του, τόσο χάνει και την ψυχραιμία του. Επέλεξε και πάλι σήμερα να επιτεθεί στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη προσπαθώντας μάταια να τον απαξιώσει, επικεντρώνοντας παράλληλα τις αντιπολιτευτικές του κορώνες στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, απέναντι στις άναρθρες κραυγές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχουν θέσεις, έχουν πρόγραμμα και σχέδιο που μπορεί να δώσει διέξοδο στα προβλήματα των πολιτών και ελπίδα σε ολόκληρο τον προοδευτικό κόσμο. Το ποιος επιλέγει να γίνει «ουρά» στη Νέα Δημοκρατία, ακολουθώντας και αναμασώντας τα fake news είναι πλέον γνωστό σε όλους», καταλήγει η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε σήμερα επίσημα τον προεκλογικό αγώνα του, στον οποίο διεκδικεί όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, τη δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές. «Η 9η Ιουνίου θα σημάνει την ημερομηνία λήξης της κυβέρνησης της ΝΔ. Το βράδυ της 9ης Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ θα είναι με τους νικητές, στη δεύτερη θέση για μια ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση για να έχει ο λαός στις επόμενες εθνικές εκλογές εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης», ανέφερε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Παράλληλα ανέφερε πως υπάρχει και ένα ακόμη ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, Στέφανο Κασσελάκη. «Ποιος μπορεί να σταθεί με σοβαρότητα, σταθερότητα, αταλάντευτα, χωρίς εξαρτήσεις, ακηδεμόνευτα, με δύναμη, εντιμότητα, και αξιοπιστία απέναντι στη Νέα Δημοκρατία; Ποιος ενώνει, ποιος τιμά, ποιος συνεχίζει, ποιος διασφαλίζει το μέλλον, αλλά και τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης. Ποιος μπορεί να δώσει ξανά ελπίδα, αξιοπρέπεια και σεβασμό στον ελληνικό λαό. Σημαίνει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατία αποκτά ημερομηνία λήξης και η χωρά νέα κυβερνητική επιλογή», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, τόνισε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχουν κάνει επιλογή ποιον θέλουν για αντίπαλο. Άλλωστε του είναι πολύ πιο χρήσιμος ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρά ως υπουργός του. Κάθε φορά που είναι σε δύσκολη θέση, δηλώνει παρών για να τους διευκολύνει και να πετάξουν την μπάλα στην κερκίδα».

«Αντί να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο κράτος δικαίου, αυτοί άνοιξαν καινούργιες. Όπως το 2004 υπόσχονταν ότι θα επανιδρύσουν το κράτος και τελικά το χρεοκόπησαν έτσι και το 2019 είπαν ότι θα οικοδομήσουν ένα κράτος δικαίου, αλλά τελικά δημιούργησαν το παρακράτος των υποκλοπών. Κατακτώντας τη δεύτερη θέση με ένα ισχυρό ποσοστό, η χώρα αποκτά αξιωματική αντιπολίτευση αξιόπιστη, υπεύθυνη, προοδευτική», κατέληξε.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X