Κοινωνία

Πρόκληση Χρυσαυγίτη -Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης (vid)

Πρόκληση Χρυσαυγίτη -Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένταση χθες στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης όταν ανέβηκε στο βήμα ο Αρτέμις Ματθαιόπουλος της Χρυσής Αυγής. Ενώ η συζήτηση αφορούσε τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Ο Αρτέμις Ματθαιόπουλος πήρε το λόγο και δήλωσε πως το θέμα αυτό μπήκε πιο μπροστά από τις ανακοινώσεις για το δημοψήφισμα στα Σκόπια κάνοντας ένα σχόλιο για την στάση του δημοτικού συμβουλίου και μιλώντας για προδοσία.

«Θα έπρεπε να μην αγνοείτε το λαϊκό αίσθημα, όπως αυτό εκφράζεται με τα συλλαλητήρια που διενεργούνται αυτή τη στιγμή και θα διενεργηθούν στο μέλλον. Από κει και πέρα το τι συζητήθηκε στα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια ουδόλως με αφορούν και με ενδιαφέρουν για το λόγο του ότι είναι όλες κοινές σε μια στρατηγική, να περάσει η προδοσία με τις λιγότερες αντιδράσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους δημοτικούς συμβούλους  Π. Αβραμόπουλο, Β. Διαμαντάκη και Λ. Κιοσέογλου να ζητούν να ανακαλέσει. Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ των συμβούλων οι οποίοι κατηγόρησαν τον κ. Ματθαιόπουλο ότι έχει να πατήσει έξι μήνες στο συμβούλιο και έπρεπε από τον κανονισμό να εκπέσει του αξιώματος. Ο διάλογος

Ματθαιόπουλος: θα με αφήσετε να μιλήσω ναι ή όχι; Ότι θέλω να κάνω και αν δε σ’ αρέσει βγες έξω. Δε γίνεται κάθε φορά που μιλάω να με διακόπτεις και να λες

Διαμαντάκης: Έχει 6 μήνες να έρθει και μας εγκαλεί, είναι υποχρέωσή του να είναι εδώ

Ματθαιόπουλος: Μπορείτε να επιβάλλεται την τάξη κυρία πρόεδρε;

Διαμαντάκης: Έπρεπε να είχατε διαγραφεί

Ματθαιόπουλος: Απουσιολόγος είστε; Καθίστε κάτω και ό,τι έχετε να πείτε να το πείτε μετά. Έχω το λόγο ή όχι;

Με παρέμβαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη το δημοτικό συμβούλιο διακόπηκε ώστε να αναγνωσθούν τα πρακτικά για την ακριβή φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Ματθαιόπουλος.

Πηγή: seleo.gr/THESSNEWS

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X