Κοινωνία

Καλαμάτα: Δημοτικός σύμβουλος….. κοιμήθηκε και άρχισε να ροχαλίζει την ώρα του Συμβουλίου!

Καλαμάτα: Δημοτικός σύμβουλος….. κοιμήθηκε και άρχισε να ροχαλίζει την ώρα του Συμβουλίου!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, όταν ένας από τους παρευρισκόμενους πρόσφερε άθελά του ένα μοναδικό θέαμα. Σε βίντεο από τη συνεδρίαση, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ακούγεται το βαρύ ροχαλητό ενός δημοτικού συμβούλου.

Στο βίντεο που υπήρχε αλλά κατέβηκε αρχικά φαίνεται ένας από τους δημοτικούς συμβούλους να τελειώνει την τοποθέτησή του. Μέχρι ο πρόεδρος της συνεδρίασης του συμβουλίου να πάρει και πάλι το λόγο, αποκαλύπτεται με θεαματικό τρόπο ότι ένας παρευρισκόμενος έχει πλέον παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα, καθώς το ροχαλητό του ακούγεται με ένταση από το ανοιχτό μικρόφωνο.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας! Όχι, δεν ήρθαν… στα χέρια δημοτικοί σύμβουλοι, ούτε εκτοξεύθηκαν… καρέκλες! Απλώς, να, κάποια από αυτές ήταν αρκετά βολική μάλλον κι έτσι έγειρε πάνω της ένας από τους συμβούλους, ο οποίος πρέπει να ήταν πολύ κουρασμένος με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί… Για την ακρίβεια, δεν αποκοιμήθηκε απλώς! Κοιμήθηκε κανονικά, όπως επιβεβαιώνει και ο… βροντερός ήχος από το ροχαλητό του…

Να διευκρινιστεί πως ο υπνάκος… ήρθε όχι από τους παρόντες που ήταν και ξύπνιοι και… θερμοί λόγω των αρκετών εντάσεων, αλλά από τους συμμετέχοντες εξ αποστάσεως με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας zoom.

Είναι αυτό που λέμε, συμβαίνει και στις… καλύτερες οικογένειες!

Καληνύχτα μας και… καλή βραδιά κ.κ. σύμβουλοί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X