Πολιτική

Πρόταση μορφής: Ο Πιερρακάκης αποθέωσε… Χαρδαλιά

Πρόταση μορφής: Ο Πιερρακάκης αποθέωσε… Χαρδαλιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είπε πολλά στη Βουλή ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Για ευθύνες, για βάρδιες. Αλλά ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το κλείσιμο της ομιλίας του, όταν αποθέωσε τον… πρώην της Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Και για τον νυν; Είπε μια καλή κουβέντα, αλλά δεν τον αποθέωσε κιόλας.

Αναφερόμενος στον Νίκο Χαρδαλιά, ο Κυριάκος Πιερρακάκης είπε πως «πολλά βράδια και μέρες πάλεψε ως άλλος κυνέγειρος, κάθε κρίση, έμενε να ξενυχτάει για να λύσει προβλήματα».

Και για τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, που χειρίστηκε την κακοκαιρία «Ελπίδα» με τα γνωστά αποτελέσματα; Για τον Χρήστο Στυλιανίδη ο Κυριάκος Πιερρακάκης είπε πως «προσπαθεί να κομίσει μια μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία στην προσπάθεια να χτίσουμε νέες δομές».

Το γεγονός πως τα λόγια του αυτά έρχονται μόλις λίγα 24ωρα μετά την καταστροφική διαχείριση της κακοκαιρίας Ελπίδα, με τα προβλήματα να μην έχουν ακόμη αποκατασταθεί πλήρως, αποκτά ξεχωριστή σημασία. Γιατί έρχεται ένας υπουργός να αποθεώσει τον προηγούμενο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, ενώ ο διάδοχός του δέχεται σφοδρότατες επικρίσεις για τους χειρισμούς του…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X