Πολιτική

«Ράπισμα» Κύρτσου για τα… κονέ Μαξίμου με τον Φουρθιώτη

«Ράπισμα» Κύρτσου για τα… κονέ Μαξίμου με τον Φουρθιώτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, με τον ίδιο τον Μένιο Φουρθιώτη να ανεβάζει στα socialmedia «θερμά» μηνύματα που του είχε στείλει ο Γιώργος Γεραπετρίτης, δεν έμειναν ασχολίαστες από τον Γιώργο Κύρτσο.

Με τρία tweet, ο ευρωβουλευτής που μπήκε πρόσφατα στο στόχαστρο του Μαξίμου, δεν έκρυψε την άποψή του πως οι σχέσεις που φαίνεται να έχει το Μαξίμου με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη είναι τουλάχιστον… προβληματικές.

Στην τελευταία του ανάρτηση, ο Γιώργος Κύρτσος βάζει στο “κάδρο” και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας του να επαληθεύσει την αυθεντικότητα των μηνυμάτων που δημοσιεύει ο Μένιος Φουρθιώτης.

«Εάν είναι γνήσια τα μηνύματα που δημοσιεύει ο Φουρθιώτης, ο υπερπαράγοντας του Μαξίμου δεν απαντούσε μόνο στις.. οχλήσεις του αλλά προωθούσε και τις νομοθετικές αλλαγές που τον ενδιέφεραν. Ο Μητσοτάκης ένα πρέπει να εξετάσει. Αν είναι γνήσια τα μηνύματα που δημοσιεύονται Εάν ναί..».

Στην πρώτη ανάρτηση ο Γιώργος Κύρτσος υπενθυμίζει τα… προνόμια που απολάμβανε ο Μένιος Φουρθιώτης από τον μηχανισμό του Μαξίμου.

«Επιδότηση 70000 το μήνα λόγω COVID-19 στον Φουρθιώτη. Σοβαρή κρατική διαφήμιση στον Φουρθιώτη. Φρουρά από ΕΛΑΣ στον Φουρθιώτη. Αποθέωση στελεχών του επιτελικού κράτους από Φουρθιώτη. Επαφές με Φουρθιώτη. Ευχές στον Φουρθιώτη. Έλλειψη πολιτικής κρίσης &ήθους από επιτελικό κράτος».

Και στο δεύτερο θυμίζει τον πόλεμο που ο ίδιος δέχτηκε από το… επιτελικό κράτος όταν από τον Σεπτέμβριο του 2020 μιλούσε για την ανάγκη ενίσχυσης των αστικών συγκοινωνιών λόγω της πανδημίας και την ίδια στιγμή ο Φουρθιώτης είχε ιδιαίτερες σχέσεις με το Μαξίμου.

«Βλέπω ότι το Μαξίμου, το οποίο ξεκίνησε ανελέητο πόλεμο εναντίον μου τον Σεπτ.2020,  όταν επέμεινα δημόσια στην ανάγκη βελτίωσης των αστικών συγκοινωνιών λόγω COVID-19, είχε ιδιαίτερες σχέσεις με Φουρθιώτη. Προβληματικά τα κριτήρια της υπέρκυβέρνησης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X