Πολιτική

Σε νέα φάση ο ¨πόλεμος¨ των… απόρρητων εγγράφων για τη Σαουδική Αραβία

Σε νέα φάση ο ¨πόλεμος¨ των… απόρρητων εγγράφων για τη Σαουδική Αραβία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα διάσταση παίρνει ο “πόλεμος”  των… απόρρητων εγγράφων ανάμεσα σε κυβέρνηση και Πάνο Καμμένο με την αντιπολίτευση για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας με μία ανάρτηση στο twitter δηλώνει αποχαρακτηρίζει τα έγγραφα που θα θελήσει να δει ο εισαγγελέας και δίνει πρόσβαση σε αυτά στα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών της Βουλής.

Επιπλέον κάνει οξύτατη επίθεση στον Ανδρέα Λοβέρδο, χωρίς να τον κατονομάζει όμως, και αφήνει αιχμηρά υπονοούμενα κάνοντας λόγο για «πώλησή τους (των εγγράφων) σε εφημερίδες από τον πλασιέ»

Το twitt του Πάνου Καμμένου έχει ως εξής:

«Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και η πώλησή τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας» αναφέρει σχετικά ο σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Καμμένος.

Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X