Πολιτική

Σίριαλ η σφαγή Μπακογιάννη – Θεοδωρικάκου! Σκληρή επίθεση από το δήμο Αθηναίων

Σίριαλ η σφαγή Μπακογιάννη – Θεοδωρικάκου! Σκληρή επίθεση από το δήμο Αθηναίων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλα άρχισαν όταν ο Κώστας Μπακογιάννης βγήκε στον ΣΚΑΙ για να κάνει τα παράπονά του για τον Τάκη Θεοδωρικάκο σχετικά με την αστυνόμευση και την παρανομία στην Αθήνα, κατηγορώντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη πως αρνείται εδώ και έναν μήνα να τον δει.

Η πρώτη αντίδραση του Προ.Πο. ήταν να… απαντήσει στον δήμαρχο Αθηναίων μέσω κύκλων και διαρροών. Αλλά φαίνεται ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος δεν ήθελε να αφήσει το γάντι που του πέταξε, προσωπικά, ο Κώστας Μπακογιάννης. Και το σήκωσε.

Το δεύτερο…επεισόδιο της κόντρας ήταν η επίσημη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την «πραγματικότητα» στις σχέσεις του υπουργείου με τον δήμο Αθηναίων και την αστυνόμευση στην Αθήνα.

Και ενώ κανείς θα περίμενε ότι μετά την προσωπική «απάντηση» του Τάκη Θεοδωρικάκου, ο Κώστας Μπακογιάννης θα ήταν εκείνος που θα… σήκωνε αυτή τη φορά το γάντι, ο δήμαρχος Αθηναίων «επιστράτευσε» τις πηγές του.

Οι οποίες κάλεσαν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να περπατήσει «στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας για να δει και των κατοίκων τις πραγματικότητες». Και αν το αποφασίσει, του διεμήνυσαν οι… πηγές, «ο Δήμαρχος θα τον συνοδεύσει και θα τον ξεναγήσει ευχαρίστως».

Και οι… πηγές κατέληξαν με μήνυμα: «άλλη ανακοίνωση, δήλωση, ανάρτηση, δεν έχει. Δεν είναι δική μας δουλειά αυτή».

Κάπως έτσι, ο «γαλάζιος» εμφύλιος μοιάζει τώρα να αρχίζει…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X