Media

SMS στο 13033: Αποφασίστε! Άλλα είπε ο Άδωνις, άλλα ο Πιερρακάκης!

SMS στο 13033: Αποφασίστε! Άλλα είπε ο Άδωνις, άλλα ο Πιερρακάκης!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κυβερνητική διγλωσσία… ξανά, αυτή τη φορά για την κατάργηση των SMS στις μετακινήσεις έχει αναδείξει εσωτερικές αντιφάσεις στα κυβερνητικά στελέχη τις τελευταίες ημέρες.

Από τη μία ο Κυριάκος Πιερακάκης και ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης, που τάσσονται υπερ της κατάργησης των sms δηλώνοντας ότι είμαστε κοντά στο τέλος των SMS στο 13033 που σηματοδοτείται το άνοιγμα της εστίασης της Δευτέρα του Πάσχα καθώς ανοίγουν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Άδωνις ο… δίδυμος του Βορίδη! Πανηγυρίζει με 10.000 νεκρούς από κορονοϊό! video

Από την άλλη ο Άδωνις Γεωργιάδης που μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ υποστήριξε πως τα SMS της μετακίνησης δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να καταργηθούν.

Την ίδια ώρα μιλώντας στον ANT1 υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης δήλωσε για τις μετακινήσεις με sms ότι είμαστε πολύ κοντά στην πλήρη κατάργηση τους.

Τελικά… τι θα γίνει με τα SMS;

Με δεδομένο ότι από την προσεχή Δευτέρα ανοίγει και η εστίαση για την οποία δεν θα χρειάζονται sms, είμαστε πλέον πολύ κοντά στο να αποτελέσουν τα sms παρελθόν, είπε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, αλλά το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, θα ανακοινωθεί από τους αρμόδιους τις επόμενες μέρες.

Ο υπουργός Ανάπτυξης από την άλλη ήταν πιο εγκρατείς και δήλωσε ότι δεν έχει έρθει η ώρα να καταργηθεί στις μετακινήσεις το sms και πως θα μπορούσε αυτό να καταργηθεί τις επόμενες ημέρες αν επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Και οικονομολόγος και λοιμωξιολόγος – Εμπαίζει την μεσαία τάξη και προκαλεί τη κοινή λογική

«Αν κάνουμε 80 χιλιάδες εμβολιασμούς την ημέρα που έχουμε θέσει ως στόχο, μέσα σε 20 ημέρες θα έχουμε φθάσει 1,5 εκατομμύριο εμβολιασμούς συν τα 3 εκατομμύρια που έχουμε κάνει ως τώρα, θα φθάσουμε στα 4,5 εκατομμύρια. Ήδη δεν θα είμαστε ακριβώς στο τείχος ανοσίας που είναι πάνω από 5 εκατομμύρια αλλά κοντά στον στόχο. Θεωρητικά αν το πετύχουμε η πανδημία θα αρχίσει να πέφτει και τότε θα μπορούμε να αφαιρέσουμε και το sms».

Να θυμίσουμε επίσης εδώ ότι λίγες μέρες πριν ο γ.γ. Εμπορίου Π. Σταμπουλίδης, ενόψει του ανοίγματος από τις 3 Μαΐου είχε διευκρινίσει ότι θα επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση και οι πολίτες δεν θα χρειάζεται να στέλνουν SMS προκειμένου να μεταβούν σε κατάστημα εστίασης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X