Πολιτική

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μουζάλας

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μουζάλας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Mε υπερκόπωση, από την Τετάρτη βρίσκεται στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μουζάλας.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής θα μείνει στο νοσοκομείο και το Σαββατοκύριακο, ενώ τον χρόνο του εξιτηρίου θα δείξουν οι νέες εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα.

Ο Γ. Μουζάλας βρισκόταν στη Ζυρίχη, από όπου έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα την περασμένη Τρίτη. Λόγω κοπώσεως δεν μπόρεσε να ταξιδέψει.

Από την Ζυρίχη επέστρεψε στην Αθήνα την Τετάρτη και από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε.

Ελβετία

Υπενθυμίζεται ότι συνάντηση με την υπουργό Δικαιοσύνης της Ελβετίας Σιμονέτα Σομαρούγκα, στη Ζυρίχη, είχε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, με τους δύο υπουργούς να πραγματοποιούν διαβουλεύσεις στο πλαίσιο ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας υπουργός συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ασύλου και στελεχών του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, επισκέφθηκε πρότυπο κέντρο εξέτασης αιτημάτων ασύλου όπου ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις σχετικές διαδικασίες στην Ελβετία.

Επιπλέον, οι δύο αντιπροσωπείες συζήτησαν την υφιστάμενη κατάσταση στο μεταναστευτικό στην Ευρώπη, θέματα ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας στον τομέα του ασύλου, καθώς και τη μεταρρύθμιση του Κοινού Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασύλου (ΚΕΣΑ).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X