Επιλογές

Σύζυγος βουλευτή συμμετέχει σε εταιρεία που έκλεβε την ΔΕΗ

Σύζυγος βουλευτή συμμετέχει σε εταιρεία που έκλεβε την ΔΕΗ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σύζυγος βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρος στο επάγγελμα -γόνος παλιάς οικογένειας της Βοιωτίας, συμμετέχει σε εταιρεία που κατάκλεψα την ΔΕΗ.

Να σημειώσουμε, ότι η κυρία Γαρυφαλλιά Μίχα -Κουτσούμπα συμμετέχει στην εταιρεία επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων από το 2017(μετά το αλγεινό περιστατικό), η οποία διαθέτει και παντοπωλείο, έχοντας κάνει ρευματοκλοπή ύψους 150.000 ευρώ!

Η Intertrade ΑΕΒΕ είναι κερδοφόρα εταιρεία, χωρίς να αποδεικνύετε με στοιχεία ότι την περίοδο 2012 έως το 2016 όταν έκλεβε την ΔΕΗ, είχε οικονομική αδυναμία, αλλά θεωρούσε τότε, πως είναι πολύ φυσιολογικό να καταφεύγει στην ρευματοκλοπή για περισσότερα κέρδη…

Και όλα αυτά την περίοδο, που ο Έλληνας πολίτης προσπαθεί να πληρώσει κανονικά τις εισφορές του στην Ελλάδα της Κρίσης.

Παρόλο που μετά από 10 χρόνια δυστυχίας, υπάρχουν νοικοκυριά που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ρεύμα.

Δείτε την ανακοίνωση που αναφέρει την Γαρυφαλλιά Μίχα -Κουτσούμπα  μέλος του Δ.Σ της εταιρείας:

 

  • Το χρονικό της ρευματοκλοπής

Το σχετικό κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί δείχνει την εν λόγω εταιρεία να κλέβει ρεύμα από τη ΔΕΗ από τις 14 Νοεμβρίου 2012 μέχρι την 8η Ιουνίου 2016.

Η ρευματοκλοπή προέκυψε από έλεγχο στον μετρητή που έγινε στις 9 Ιουνίου 2016 .

Ενώ διαπιστώθηκαν παραβιασμένες οι σφραγίδες του κελύφους του μετρητή, καθώς και κομμένο καλώδιο του πηνίου τάσεως, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Η αξία του ρεύματος που έχει κλαπεί είναι  στις 112.646 ευρώ, ενώ, μαζί με τους φόρους,  και άλλες οφειλές, φθάνει τα 150.000 ευρώ!

Οι επικεφαλής της εταιρείας κλήθηκαν για εξηγήσεις, αλλά δεν έπεισαν.

Ανδρέα Κουτσούμπα

Ανδρέα Κουτσούμπα

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η εταιρεία που συμμετέχει η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ, έχει δικηγόρο τον ίδιο τον βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα για την υπόθεση.

Ο οποίος προέβη στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ, η αίτηση φυσικά απορρίφθηκε ως αβάσιμη.

Ο βουλευτής, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε πως η υπόθεση έχει κλείσει καθώς η Intertrade ΑΕΒΕ κατέβαλε μέρος των οφειλών από την ρευματοκλοπή και ρύθμισαν το υπόλοιπο χρέος.

Για τη διαφάνεια: «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια».

Πηγή πληροφοριών: Zougla.gr

Δείτε ακόμη:

Εκδικάστηκε η αγωγή Άδωνι κατά Πολάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X