Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Ο κυνισμός της εξουσίας έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται πάρα πολύ γρήγορα

Θεοχαρόπουλος: Ο κυνισμός της εξουσίας έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται πάρα πολύ γρήγορα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο νυν πρόεδρος του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σχολίασε την υπουργοποίηση του τέως επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, κατά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.

«Ο ευρύτερος χώρος της ανανεωτικής Αριστεράς ήταν και είναι σταθερά απέναντι στον εθνολαϊκισμό. Συνεπώς, στο πλαίσιο αυτό, όχι μόνο η συμμετοχή σε μία συγκυβέρνηση στην οποία συμμετέχει ο κ. Καμμένος, αλλά και στη θέση του υφισταμένου του κυρίου Καμμένου, νομίζω οδηγεί όλους τους πολίτες τώρα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», σχολίασε .

«Ο κυνισμός της εξουσίας έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται πάρα πολύ γρήγορα», προσέθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος και κατέληξε:

«ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ασκεί προοδευτικές πολιτικές αυτή τη στιγμή, συνεπώς, όποιος θέλει να βάζει τον χώρο μας ετεροπροσδιοριζόμενο, είναι βαθιά νυχτωμένος».

Σημειώνεται ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στα ΜΜΕ της Καβάλας, για το επίδομα ενοικίου των υπουργών και τις παραιτήσεις τους .

«Αυτά που γίνονται στη χώρα μας είναι πρωτοφανή σε πολλά επίπεδα. Βλέπουμε το νέο σήριαλ  με τις παραιτήσεις υπουργών, μια απαράδεκτη διάταξη που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ το 2015, για να μπορούν να παίρνουν επίδομα ενοικίου και όσοι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί το θέλουν, χωρίς κανένα εισοδηματικό κριτήριο.

Πρόκειται για μια κατάσταση την οποία δεν φανταζόταν κανείς για μια κυβέρνηση της Αριστεράς, που δεν τόλμησαν να κάνουν οι προηγούμενοι.

Καλώς παραιτήθηκαν, αλλά δεν φτάνει αυτό. Χρειάζεται να υπάρξει ένα σύγχρονο νομοθετικό πλαίσιο για όλα αυτά τα ζητήματα, έτσι ώστε το πολιτικό σύστημα να δίνει το παράδειγμα ότι κατανοεί στη κρίση το τι συμβαίνει και όχι να υπάρχει αυτή η διαδικασία που οδηγεί σε απαξίωση του πολιτικού συστήματος» 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X