Πολιτική

Τι πρότεινε η κόρη του Φώτη Κουβέλη στους επικριτές του

Τι πρότεινε η κόρη του Φώτη Κουβέλη στους επικριτές του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με περιπαικτική διάθεση η Μαρία Κουβέλη αντιμετώπισε τις επικρίσεις εναντίον του πατέρα της για την υπουργοποίηση. Η κόρη του Φώτη Κουβέλη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τους πρότεινε… ξύδι.

Ως γνωστόν μόλις ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει καθήκοντα αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, υπό τον Πάνο Καμμένο, στο Twitter έγινε πάρτι. Ενώ πολλοί πρώην συνεργάτες του Φώτη Κουβέλη όχι απλά αντέδρασαν αρνητικά, αλλά κάρφωσαν με σχόλιά τους την απόφασή του. Μεταξύ αυτών και οι Νίκος Τσούκαλης και Θόδωρος Μαργαρίτης.

Σε υπεράσπισή του έσπευσε η κόρη του, Μαρία, η οποία αντέδρασε με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό και συνέστησε «ξύδι» σε όσους έχουν πρόβλημα με το νέο ρόλο του πατέρα της γράφοντας:

Η Μαρία Κουβέλη είναι δικηγόρος το επάγγελμα, με έντονη συνδικαλιστική αλλά και πολιτική δράση. Επί προεδρίας του πατέρα της στη ΔΗΜΑΡ, ήταν μέλος της Πανελλαδικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Αναδείχθηκε τέταρτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος Αθηνών το 2010, με το συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη. Μάλιστα στο δήμο είχε δραστηριοποιηθεί ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους μετανάστες και είχε διατελέσει  Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων

Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη ΔΗΜΑΡ.

Ψαριανός για Κουβέλη: Και τελικά, έγινε βοηθός Καμμένου… στα τέσσερα

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X