Media

Σε τηλεοπτική «εξορία» ο Νίκος Χατζηνικολάου

Σε τηλεοπτική «εξορία» ο Νίκος Χατζηνικολάου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε τηλεοπτική «εξορία» ο Νίκος Χατζηνικολάου και η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια φυσιογνωμία και ύφος, μεταφέρεται στο… πυρ το εξώτερον του τηλεοπτικού προγράμματος.

Το «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου μεταφέρεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, από Δευτέρα που ήταν, στο Σάββατο.

Έτσι αυτό το Σάββατο, ο κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων του καναλιού του Αμαρουσίου, στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα, θα υποδεχτεί τον επόμενο καλεσμένο του.

«Ποδαρικό» στη νέα ημέρα και ώρα προβολής θα κάνει ο σπουδαίος δεξιοτέχνης του σαξοφώνου και συνθέτης Γιώργος Κατσαρός.

Ο Γιώργος Κατσαρός εξομολογείται ποιος ανακάλυψε το ταλέντο του και θυμάται κορυφαίες στιγμές από τις συνεργασίες του με τους θρύλους του ελληνικού τραγουδιού, ενώ αφηγείται στιγμιότυπα από την καριέρα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αποκαλύπτει το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας του «Ο Γιώργος είναι πονηρός».

Για να δούμε, τι ψάρια θα πιάσει, όταν εκείνη την ώρα, η πλειοψηφία των τηλεθεατών είναι σε κατάσταση… τσακίρ κεφιού με άλλα προγράμματα όπως το «Στην Υγειά μας» του Σκάι και το «Σπίτι με το Mega», που είναι και μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X