Show Biz

Η Αλιμόνου μήνυσε τον Βαρδινογιάννη! Αναζητείται ο επιχειρηματίας

Η Αλιμόνου μήνυσε τον Βαρδινογιάννη! Αναζητείται ο επιχειρηματίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι έχει πάρει διαστάσεις… πολέμου. Η Τζίνα Αλιμόνου μήνυσε χθες τον Παύλο Βαρδινογιάννη για τη μη καταβολή διατροφής μετά το διαζύγιο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα στο protothema.gr, αστυνομικοί πήγαν στην κατοικία του μετά τη μήνυση και έμαθαν πως ο επιχειρηματίας απουσιάζει, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους.

Η Τζίνα Αλιμόνου ξεφωνίζει τον Παύλο Βαρδινογιάννη: «Δεν μας δίνει ούτε ένα ευρώ»

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Τζίνα Αλιμόνου επισκέφθηκε το Α.Τ. Ψυχικού για να υποβάλλει μήνυση κατά του πρώην συζύγου της Παύλου Βαρδινογιάννη, αφού ο επιχειρηματίας παρά την απόφαση με αριθμό 2819 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δεν κατέβαλλε την διατροφή που του επέβαλλε το δικαστήριο. Κατέθεσε μόνο μέρος της για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο ωθώντας κατ’ ουσία την πρώην σύζυγό του στο να υποβάλλει την συγκεκριμένη μήνυση. Ήδη το όνομά του έχει αποσταλεί με σχετικό σήμα σε όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα όπως αυτές σε λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να πράξουν τα δέοντα.

Όταν ο Παύλος Βαρδινογιάννης εντοπισθεί εντός συνόρων αναμένεται να συλληφθεί, ακόμη και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου. Αυτό θα συμβεί επειδή το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές και η διαδικασία αμέσως μετά την σύλληψη περιλαμβάνει απολογία σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X