Show Biz

Αντώνης Ρέμος: Η άγνωστη ιστορία για το «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα» – Τι είπε για τον Παντελή Παντελίδη

Αντώνης Ρέμος: Η άγνωστη ιστορία για το «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα» – Τι είπε για τον Παντελή Παντελίδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο  Αντώνης Ρέμος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης το σπίτι του τηλεοπτικού ριάλιτι Fame Story και φυσικά έγινε χαμός από τους σπουδαστές που τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής διηγήθηκε στους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας του Star μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη, όπου ο Αντώνης Ρέμος «λύγισε».

«Το καλό τραγούδι είναι τι σημαίνει καλό για τον καθένα σας προσωπικά. Δηλαδή τι αντιπροσωπεύει εσένα από τραγούδι; Ένα ηπειρώτικο. Εσένα ένα ποπ τραγούδι που έχει την αλήθεια μέσα του» είπε απευθυνόμενος προς τους συμμετέχοντες στοFame Story συμπληρώνοντας:



«Ο Παντελής Παντελίδης είχε μια αλήθεια μέσα του. Δεν ήταν ούτε ο πιο μεγάλος στιχουργός ούτε ο πιο μεγάλος συνθέτης. Τέσσερα ακόρντα έβαζε, πέντε λέξεις έβαζε. Ο τρόπος όμως που έβαζε τα ακόρντα και τις λέξεις ήταν μοναδικός. Ήταν σαν να ραπάρει, ήταν ράπερ στο λαϊκό τραγούδι».

«Ιστορίες που που τις είχε ζήσει με μια κοπέλα, είχε χωρίσει και ήταν βιωματικά τα τραγούδια του. Βέβαια μετά έγραφε κι άλλα αλλά τα πρώτα του, όλο το ξεκίνημα του, έγινε με βιωματικά τραγούδια. Μια ακόμα ιστορία για να κλείσω, που θέλω να την μοιραστώ μαζί σας», πρόσθεσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X