Show Biz

Άντζελα Δημητρίου: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε από το σχήμα με τον Τσαλίκη

Άντζελα Δημητρίου: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε από το σχήμα με τον Τσαλίκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν να εμφανιστεί με τον Γιώργο Τσαλίκη σε γνωστό μαγαζί των βορείων προαστίων αλλά τελικά αυτή η συνεργασία δεν ευδοκίμησε.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δε συνέχισε η Άντζελα Δημητρίου στη συνεργασία τους.

«Από τον Ιούνιο τα είχαμε κανονίσει. Το πρόγραμμα της Άντζελας ήταν έτοιμο. Είχαμε κάνει μια καταπληκτική φωτογράφιση και πολύ ωραία βίντεο. Ήμουν στο αεροδρόμιο όταν ενημερώθηκα για την αποχώρηση από το σχήμα. Δεν είχα ιδέα γιατί. Μου είπαν πως της έστειλαν το προσχέδιο της αφίσας έξω από το μαγαζί, που στη μία είμαι εγώ μπροστά και θίχτηκε. Πήρα αμέσως την μάνατζερ της, είπα γιατί θίχτηκε, δεν είχα πρόβλημα που θα βρίσκομαι στη μαρκίζα. Η θέση της επιχείρησης ήταν καθαρή, είπε ότι εδώ κάνουμε clubbing, η Άντζελα θα ερχόταν σαν γκεστ να τραγουδήσει 45 λεπτά τις επιτυχίες της. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Την αγαπώ, έχουμε κάνει παρέα και εκτός μαγαζιών. Την πήρα τηλέφωνο και το είχε κλειστό και δεν με πήρε ποτέ. Μετά την κηδεία του αδελφού της Δώρας πήγα και τραγούδησα, δεν θα με πτοήσει η αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα», είπε ο τραγουδιστής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X