Show Biz

Αποκαλύψεις για την σεξουαλική ζωή του πρίγκιπα Άντριου

Αποκαλύψεις για την σεξουαλική ζωή του πρίγκιπα Άντριου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Άντριου υπερασπίστηκε το Σάββατο για πρώτη φορά τη σχέση του με τον παιδόφιλο-μαστροπό εκατομμυριούχο Jeffrey Epstein, αναφέροντας ότι ουδέποτε αντιλήφθηκε εγκληματικές ενέργειες όταν κάνανε παρέα.

Ο Άντριου, είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά της Βασίλισσας Ελισάβετ, και δήλωσε ότι γνώρισε για πρώτη φορά τον Έσπαϊν το 1999 και είχε πει αρκετές φορές στο σπίτι του, αλλά τον έβλεπε μόνο μία ή δύο φορές το χρόνο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Virginia Roberts Giuffre

Ο πρίγκιπας Andrew με τις κόρες του

«Σε καμία φάση κατά τη διάρκεια του περιορισμένου χρόνου που περνούσα μαζί του, ήμουν μάρτυρας ή υποψιαζόμουν οποιαδήποτε συμπεριφορά του που στη συνέχεια οδήγησε στη σύλληψή του και την καταδίκη του», δήλωσε ο 59χρονος Andrew, από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, με επιστολή στο NBC News.

Ο 66χρονος Τζέφρι Έπσταϊν, φέρεται να αυτοκτόνησε στη φυλακή όπου βρισκόταν στο Μανχάτταν, στις αρχές του μήνα με πολλούς να μιλούν για δολοφονία παρά για αυτοκτονία. Κατηγορήθηκε για μαστροπεία ανηλίκων, σε ένα κύκλωμα πορνείας, ενώ έχουν εμπλακεί, τα ονόματα όπως του Ντόναλντ Τραμπ, του Μπιλ Κλίντον, του πρίγκιπα Άντριου… γιατί είχαν παρευρεθεί στα σουαρέ που οργάνωνε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Virginia Roberts Giuffre

Η στενή συνεργάτης του Epstein και συγκατηγορούμενη του, Maxwell, στον γάμο της κόρης του Μπιλ Κλίντον

Τζέφρι Έπσταϊν: Κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκων

Το παλάτι εξέδωσε αυτή την δήλωση σε μια προσπάθεια απομάκρυνσης του Andrew από το βρόμικο παρελθόν του Τζέφρι Έπσταϊν , λέγοντας ότι «εξοργίστηκε» από αναφορές που τον εμπλέκουν με τα εγκλήματα του Epstein .

Υπουργός Δικαιοσύνης ΗΠΑ: Σοβαρές παρατυπίες στη φυλακή όπου πέθανε ο Έπσταϊν (pics&vid)

Να σημειώσουμε, ότι το 2008, ο Epstein κατέληξε σε συμφωνία μη δίωξης από το γραφείο του αμερικανικού εισαγγελέα Αλεξάντερ Ακούστα στο Μαϊάμι για σωματεμπορία ανηλίκων, ώστε να σταματήσει η ομοσπονδιακή έρευνα με την συμμετοχή περισσότερων από 30 έφηβων κοριτσιών.

Ενώ ο πρίγκιπας Andrew επιβεβαίωσε συνάντηση με τον Epstein το 2010, αφού είχε απαλλαγεί από αυτή την ποινή φυλάκισης των 13 μηνών για την υπόθεση του 2008.

«Ήταν λάθος μου να τον δω μετά την απελευθέρωσή του το 2010 και μπορώ μόνο να επαναλάβω τη λύπη μου, γιατί δεν ήταν προφανώς το πραγματικό του πρόσωπο αυτό που πίστευα τότε, με βάση όλων αυτών των δεδομένων που γνωρίζω σήμερα», ανέφερε.

«Σκλάβα του σεξ»

Η θύελλα είχε ξεσπάσει με την δημοσιοποίηση μίας φωτογραφίας του πρίγκιπα Άντριου, με την 16χρονη τότε Virginia Roberts Giuffre, «σκλάβα του σεξ» του Επσταϊν.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν μπόρεσε ποτέ να εξηγήσει τη φωτογραφία. Η οποία δείχνει τον μεσήλικα πρίγκιπα Άντριου, Δούκα της Υόρκης, να χαμογελά με το χέρι του γύρω από τη γυμνή μέση της Βιρτζίνια, που ισχυρίζεται ότι πληρώθηκε από τον Jeffrey Epstein για να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Virginia Roberts Giuffre

Στη φωτογραφία είναι ο Andrew, η Giuffre και η Maxwell στενή συνεργάτης του Epstein 

Ο Andrew πρόσθεσε ότι τρέφει «τεράστια συμπάθεια» για τα θύματα του Epstein.

«Αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους τους εμπλεκόμενους και δεν μπορώ να καταλάβω ή να εξηγήσω τον τρόπο ζωής του κ. Epstein», είπε. «Λυπάμαι για την εκμετάλλευση οποιουδήποτε ανθρώπινου όντος και δεν το εγκρίνω, και δεν θα ενθάρρυνα τέτοια συμπεριφορά».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σεξουαλική ζωή του πρίγκιπα Άντριου, φέρεται σύμφωνα με φίλο του να είναι έντονα ενεργεί έχοντας περισσότερες από 1.000 ερωμένες, και επιμένει ότι ο Άντριου δεν κοιμάται με κορίτσια εφηβικής ηλικίας.

Ενώ προσθέτει στην SUN η ίδια πηγή ότι: «Αν θέλετε, είναι αυθεντικό αρσενικό, σαν ναυτικός με κορίτσι σε κάθε λιμάνι».

Ο «σεξουαλικός σκλάβος» θέλει τον Epstein να εξηγήσει πώς ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να τη γνώρισε

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Διαδηλώσεις στο περιθώριο της G7 κατά της οικονομικής και κλιματικής πολιτικής

Φωτιά στη Σάμο: Σοκαριστικό βίντεο από την πυρκαγιά

Πυρκαγιά στα Κύθηρα: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X