Show Biz

Beyonce: Τα έσοδα της για το 2017 μπορούν να καλύψουν μέρος του δημοσίου χρέους της Ελλάδας

Beyonce: Τα έσοδα της για το 2017 μπορούν να καλύψουν μέρος του δημοσίου χρέους της Ελλάδας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες διαχρονικά και όχι άδικα. Ο ερχομός του νέου της παιδιού την έκανε ακόμη πιο αγαπητή στον κόσμο, την ώρα που μαζί με τον σύζυγό της Jay-Z, αποτελούν το πιο επιτυχημένο ζευγάρι της showbiz.

Τα έσοδα της Beyonce για το 2017 υπολογίστηκαν από το Forbes και κατέταξαν την εντυπωσιακή τραγουδίστρια στην κορυφή της λίστας με τις πιο υψηλά αμειβόμενες καλλιτέχνιδες. Η Queen Bey πέρασε στην κορυφή ξεπερνώντας ηχηρά ονόματα όπως Adele και Taylor Swift.

Η «βασίλισσα» της R&B κέρδισε συνολικά περισσότερα από 105 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις του δίσκου και από την περιοδεία της “Formation”! Κι όμως οι συγκεκριμένες απολαβές υπολογίστηκαν από το Forbes και όπως αναφέρει το περιοδικό ενισχύθηκαν και από τη συλλογή μόδας της, την Ivy Park, αλλά και άλλες επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Η διαφορά είναι σημαντική με τη δεύτερη Adele, η οποία συγκέντρωσε για την χρονιά που φτάνει στο τέλος της 69 εκατομμύρια δολάρια. Από τη μεριά της η τρίτη Taylor Swift, που πέρυσι είχε κατακτήσει την κορυφή της περίφημης λίστας με απολαβές 170 εκατομμυρίων δολαρίων, συγκέντρωσε αυτήν τη φορά 44 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X