Media

Χωρισμός «βόμβα»! 10 χρόνια γάμου, 3 παιδιά και μια… απιστία; video

Χωρισμός «βόμβα»! 10 χρόνια γάμου, 3 παιδιά και μια… απιστία; video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά από 10 χρόνια γάμου και 3 παιδιά ο Brian Austin Green και η Megan Fox χώρισαν και το γεγονός επιβεβαίωσε ο ηθοποιός μέσα από το podcast του! Ο σταρ του Beverly Hills αποκάλυψε πως ο χωρισμός είναι μια πραγματικότητα, καθώς εκείνος και η σύζυγός του έχουν χωρίσει εδώ και λίγους μήνες.

Είπε μάλιστα πως όλα ξεκίνησαν πέρσι όταν η Μέγκαν του είπε ότι θέλει να μείνουν για λίγο μακριά και έφυγε για τα γυρίσματα της ταινίας της.

«Όταν ήμουν μακριά και δούλευα μόνη μου ένιωσα πιο πολύ ο εαυτός μου και λέω να το προσπαθήσω» φέρεται να δήλωσε η Μέγκαν κάτι που έκανε έξαλλο τον ηθοποιό…

https://www.instagram.com/p/BeY96GyAAn1/

Ο χωρισμός και το… τρίτο πρόσωπο;

Η αλήθεια είναι ότι ο 46 χρονος σταρ ταράχτηκε με την επιθυμία της συζύγου του αλλά δεν θέλησε να της σταθεί εμπόδιο. «Θα την αγαπώ για πάντα και θα με αγαπάει» είπε ο Brian Austin Green, ενώ η αποκάλυψη του χωρισμού τους έγινε λίγο μετά τις φωτογραφίες από παπαράτσι με την ηθοποιό να βγαίνει με τον μουσικό Machine Gun Kelly!

https://www.instagram.com/p/B_DzWTqJGpB/

Μάλιστα ο Green δήλωσε πως ο Κέλλυ είναι ωραίος τύπος για να συμπληρώσει ότι προς το παρόν η Μέγκαν και εκείνος είναι απλά φίλοι!

Να θυμήσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζει το ζευγάρι αφού είχαν χωρίσει και το 2016 αλλά η εγκυμοσύνη και το παιδί που ήρθε στον κόσμο λίγο μετά το χωρισμό τους, του έφερε ξανά κοντά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X