Show Biz

Διαψεύδει το Epsilon η Έλενα Ακρίτα! Δείτε την ανακοίνωσή της στο Facebook

Διαψεύδει το Epsilon η Έλενα Ακρίτα! Δείτε την ανακοίνωσή της στο Facebook
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξέσπασε και με το δίκιο της η Έλενα Ακρίτα για όσα γράφτηκαν για το πρόσωπό της. Η κορυφαία δημιουργός και συγγραφέας αναφέρθηκε πως θα έχει ρόλο στη νέα τηλεοπτική σειρά του Epsilon.

Το γεγονός εκτός από τα δημοσιεύματα αναφέρθηκε και στην επίσημη συνέντευξη τύπου του σταθμού, γεγονός που τον εκθέτει περισσότερο…

Η Έλενα Ακρίτα έβγαλε την πρώτη της selfie και… έριξε το Facebook (pic)

Η Έλενα Ακρίτα λοιπόν με ένα αναλυτικό κειμενό της στα social media αποφάσισε να δώσει τέλος στην παραφιλολογία και να ξεκαθαρίσει την υπάρχουσα κατάσταση.

“Γίνεται στο Εψιλον μια νέα σειρά με τίτλο ‘Ο πρίγκιπας της φωτιάς’ σε σενάριο Γιώργου Κυρίτση και σκηνοθεσία του εξαίρετου Χρήστου Δήμα. Χτες στη συνέντευξη τύπου του καναλιού ειπώθηκε στους δημοσιογράφους – εκ παραδρομής θέλω να πιστεύω – πώς έχω αναλάβει την επιμέλεια της. Να διευκρινίσω λοιπόν πώς η μόνη σχέση που έχω με τη σειρά είναι ότι … τη γράφει ο άντρας μου. Δεν συζήτησα ποτέ με το Έψιλον, δεν κάνω καμιά επιμέλεια και δεν πληρώνομαι για καμιά επιμέλεια. Η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια είναι και θα παραμείνει έξω από το οπτικό μου πεδίο. Εύχομαι στον ‘Πρίγκιπα της φωτιάς’ να είναι καλοτάξιδος με ούριο άνεμο. Για να την γράφει ο Γιώργος είμαι σίγουρη πως το αξίζει”

Δείτε την ανάρτησή της.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10155938930064177

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X