Show Biz

Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Βαλαβάνη (vid)

Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Βαλαβάνη (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό της, οφείλει να φροντίζει την εικόνα της, αφού από  αυτή βγάζει τα προς το ζειν ή τα προς τέρψιν.

Στη χώρα μας με τις ανατολικές καταβολές, ο κανόνας περιλαμβάνει για τις γυναίκες μεταξύ άλλων και αισθησιακό τσιφτετέλι και αν τα χορευτικά προσόντα επιδειχθούν σε δημοφιλή εκπομπή, όπου πολλές άλλες ιέρειες λίκνισαν το κορμί τους στους ήχους του μπουζουκιού τόσο το καλύτερο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μπορεί να είναι αθλητικογράφος, αλλά φαίνεται πως γνωρίζει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και ευκαιρίας δοθείσης με την παρουσία της στην εκπομπή “Στην υγειά μας” του Σπύρου Παπαδόπουλου δεν έχασε την ευκαιρία να επιδείξει τα χορευτικά και όχι μόνο προσόντα της.

Επέλεξε να χορέψει ένα αισθησιακό τσιφτετέλι, τους «Ψίθυρους καρδιάς» που τραγούδησε ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε. Τη συνόδευε η έτερη δημοσιογράφος της παρέας η Εύη Φραγκάκη.

Αν η Ευρυδίκη και η Εύη σαγήνευσαν τους τηλεθεατές θα το κρίνετε εσείς βλέποντας το βίντεο. Πάντως,  καταχειροκροτήθηκαν από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, ενώ η κάμερα κατέγραψε και τα βλέμματα που της έριχνε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δεν την άφησε από τα μάτια του.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=209&v=FkwkVQkSJio

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X